Sonay CAN – Mehmet İLMAN

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Keşanspor, ilk yarının son maçında kendi evinde Tekirdağspor’a 3-0 yenildi.

Dün, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı, çok sayıda taraftar izledi. Edirne’den gelen Çevik Kuvvet’in de takviyesiyle yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmaya iki takım başa başa mücadele ile başladı. Tekirdağspor, karşılaşmanın 17’nci dakikasında Birol Öztürk’ün ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Keşanspor, beraberlik için mücadele etse de iki takım da başka gol bulamayınca İlk yarı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan Tekirdağspor, 57’nci dakikada Harun Korkmaz’la 2-0 öne geçti. Bu golden sonra ise Tekirdağspor ataklarını daha da arttırdı. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında, Tekirdağspor’un siyahi oyuncusu Omar, Tekirdağspor’u 3-0 öne geçirdi. Başka gol olmayınca, Tekirdağspor, Keşan deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Öte yandan çok sayıda taraftar ise, Keşanspor’un kötü oyununu eleştirerek, tribünlerden ayrıldı.

CAN VE GÜNER’İ UNUTMADILAR

Keşansporlu futbolcular, maç öncesinde sahaya Keşanspor’un 2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Can Çetinkaya ve Güner Yıldız’ın fotoğraflarıyla sahaya çıktı. Oyuncuların bu hareketi, taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı.


Maçın hakem ve takım Kadroları ise şöyle:

Hakemler: Onur Bingöl, Aykut Küçük, Hamdi Tontu, Ali Aydoğdu.


KEŞANSPOR:

Antrenör: S. Algun Erdem.

Kadro: Selim, Anıl, Şahin, Rafet, Tahir, Emrullah, Kutluhan, Ozan, Kamil, Tahsin, Murat


Tekirdağspor:

Antrenör: Ergün Kantarcı.

Kadro: Emrullah, Taygun, Uğur, Tanju, Can, Omar, Emrah, Harun, Recep, Birol, Ufuk.