Keşanspor’da Algun Erdem’in görevden alınmasıyla, antrenörlüğe getirilen Ümit Parimli, geçen cumartesi günü, takımla ilk çalışmasını yaptı.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmanda,  sıkı bir çalışma programı uygulayan Parimli, disiplinli davranışlarıyla ön plana çıktı. Görevden alındığı söylenilen, eski antrenör Algun Erdem’in yardımcılığını yapan Melih Altınok’un da geri döndüğü görüldü. Altınok, son antrenmanda Parimli’nin yardımcısı olarak çalıştı.

Keşanspor Antrenörü Ümit Parimli, antrenman sırasında basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, ligin ikinci yarısı için hedefleri olduğunu ve alabilecekleri her puanı, galibiyet hanelerine yazdıracaklarını belirterek şunları söyledi: “Trakya Üniversitesi’nden 2005 yılında hem antrenör hem de öğretmen olarak mezun oldum. Edirne’de Yeniimaretspor Kulübü’nde çalıştım. İzmirliyim. İzmir’de Bucaspor, İzmirspor, 1907 İzmir Fener, Çamdibispor, Şirinyerspor ve Akçakocaspor’da görev aldım. Keşan’a total futbol oynatmaya, kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmeye geldim. Birlikte hareket edebilen, takım oyununu oynayabilen, bir ekip oluşturmaya geldim. Çalışmayı ön planda tutan bir zihniyetimiz var. Başarılı olmak istiyoruz. Eksikliklerimizi belirlemeye ve takımımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Giden arkadaşlarımız oldu. Yerlerine getireceğimiz arkadaşlar olacak. Şu an itibarıyla çalışıyoruz.”

“KEŞANSPOR’LA KISA SÜREDE ANLAŞTIK”

Parimli, Keşanspor’da kısa sürede önemli gelişmeler yaşandığını belirterek, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Keşanspor’dan 3 gün önce teklif geldi. Beni aradılar. Ben de gelip görüştüm ve kısa sürede anlaştık. İlk hedefimiz ligde kalmanın yanı sıra kazanabileceğimiz her puanı galibiyet hanemize yazdırmaya çalışacağız. Şu anda puan olarak geri durumdayız. Zor ama imkansız değil. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız.”