Keşanspor Kulübü’nün, 30 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında göreve getirilen yönetim kurulu, geçen Cuma akşamı toplanarak görev bölümü yaptı. Konuyla ilgili olarak Cumartesi günü kulüp lokalinde düzenlenen basın toplantısında, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ülev Şahin’in, Basın Sözcülüğüne Oya Pınar’ın getirildiği açıklandı.

Keşanspor Lokali’nde saat 15.00’te başlayan basın toplantısına, Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik, Başkan Yardımcısı Ülev Şahin, Basın Sözcüsü Oya Pınar, Genel Kaptan Nejat Çabuk ve Muhasip Üye Mehmet Can katıldı.

PINAR: KEŞAN HALKININ DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Toplantının açış konuşmasını yapan Oya Pınar, bu görevi üstlenmesinde en büyük etkenin Başkan Mustafa Çelik olduğunu belirterek, önümüzdeki sezon Keşanspor’un oynayacağı BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) çok önemli işlere imza atmak istediklerini söyledi. Yeni yönetim olarak bazı projelerinin olduğunu bildiren Pınar, projelerin hayata geçirilmesi anlamında tüm Keşan halkının desteğine ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, Keşan Anafartalarspor’a da başarı dileklerinde bulundu. Pınar, Keşan Anafartalarspor ile Keşanspor’un kardeş kulüp olduğunu da vurgulayarak, “Artık Keşanspor’un futbolcuları, Anafartalarspor’un da futbolcularıdır.” dedi.

İKİ BAYAN ARKADAŞIMIZ YÖNETİMDE GÖREV ALDI

Başkan Mustafa Çelik de, güzel başladıkları 2012-2013 sezonunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra yaptıkları olağan genel kurul toplantısında tekrar göreve getirildiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Yeni yönetimde iki bayan arkadaşımız görev alıyor. Kadın elinin değdiği her şey bir başka oluyor. Bu nedenle arkadaşlarımız, muhakkak faydalı olacaktır. Bu sayede, bayan taraftarlarımızı da artık tribünlerde göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca, aldığımız karar ile bundan sonra yapılacak tüm basın açıklamaları, Basın Sözcümüz Oya Pınar tarafından yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”  

PINAR: ÇOK DESTEĞE İHTİYACIMIZ OLACAK

Çelik’in ardından tekrar söz alan Oya Pınar, BAL’a çıkmaları nedeniyle  artık kulüp olarak ihtiyaçların ikiye katlandığını ifade ederek, “Bu nedenle çok desteğe ihtiyacımız olacak. Basın ile olan ilişkilerimiz sağlam ve şeffaf olacak. Tüm haber ve hiçbir gizlilik içermeyen bilgileri ben vereceğim. Ayrıca, aylık yapacağımız olağan yönetim kurulu toplantılarına, basını da davet edeceğiz. Biz, şeffaf çalışacağız. Basın, bu anlamda bizim aynamız olacak” dedi.

ŞAHİN: TÜM BAYANLARI STATTA GÖRMEK İSTİYORUZ

Başkan Yardımcısı Ülev Şahin de görevi kabul etmesindeki en büyük etkenin Mustafa Çelik olduğuna değinerek, Keşanspor’un bundan sonra tüm şeffaflığı ile başarı arayacağını söyledi. Yönetimdeki bayanlar olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini bildiren Şahin, “Ben, futbolcu eşi olarak 13 yıldır tribünlerdeyim ve futbolu çok seviyorum. Bu anlamda, tüm bayanları statta görmek istiyor ve arzuluyorum. Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak bunun için de gerekli çalışmaları yapacağım” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Keşanspor’da görev dağılımı şu şekilde açıklandı:

Başkan: Mustafa Çelik.

Başkan Yardımcıları: Ülev Şahin, Kamil Filiz, Erdoğan Gümülcineli, Osman Sayan, Tanju Şapçı ve Alparslan Endirçe.

Basın Sözcüsü: Oya Pınar.

As Başkan: Mehmet Serin.

Genel Sekreter: Mesut Topaloğlu.

Hukuki İşler: Ozan Arat.

Genel Kaptanlar: Nejat Çabuk ve Ayhan Özkaynak.

Muhasip Üye: Mehmet Can.