Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Ak, Ahmet Kaya, Yücel Günay, Mehmet Aydın ve Nejat Çabuk, dün Keşan Kent Konseyi’ni ziyaret ederek Başkan Necmettin Baygül ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Keşan Kent Konseyi’nin, Keşan Belediyesi'nin Eski İtfaiye Binası yanındaki Belediye Hizmet Binası'nın ikinci katında bulunan bürosunda saat 12.30 sırasında gerçekleşen ziyarette konuşan Baygül, Keşanspor ile Paşayiğitspor’un birleşmesi ile ilçemizde yeni bir takım oluşturulması çalışmaları yürütüldüğünü kaydetti. Baygül, “Bundan dolayı arkadaşları kutluyorum.  Uzun bir süredir Keşan’da yerel basın aracılığı ile yapılan tartışmalara müdahil olma düşüncemiz sala yok. Bu zaten doğru da olmaz.  Bundan sonraki süreçte Keşanspor’un hiçbir olumsuz tartışmanın yaşanmadığı bir kulüp haline gelmesini temenni ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇELİK: KEŞANIMIZI SÖZLÜ DALAŞMALARDAN ÇIKARMAK SAHADA KONUŞMAK İSTİYORUZ

Keşanspor Başkanı Mustafa Çelik de yaptığı konuşmada, Keşan’ın mülki amirlerine, sivil toplum kuruluşlarına ziyaret ettiklerini ve 15 Ekim’de yapacakları Keşanspor yemeğine davet ettiklerini ayrıca Keşanspor ile Paşayiğitspor’un birleşmesi konusunda bilgilendirmede bulunduklarını ifade ederek, “Keşan’ımızı artık sözlü dalaşmadan çıkarıp futbol adına sahada konuşmak istiyoruz.  Bunun için de ziyaret ettiğimiz her bir kuruluşumuzdan, eşimizden, dostumuzdan, işadamlarımızdan yardım ve destek istiyoruz, bekliyoruz” diye konuştu.

YEMEK KEŞANSPOR DÜĞÜN SALONU’NDA YAPILACAK

Bu arada Keşanspor yönetiminin yapacağını duyurduğu yemeğin davetiyeleri de dağıtılmaya başlandı.  15 Ekim 2015 Perşembe günü Keşanspor Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan yemek saat 19.30’da başlayacak.