Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, dün düzenlediği basın toplantısında, 15 gün önce göreve getirilen Teknik Direktör Turan Yılmaz ile karşılıklı anlaşmayla yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Saat 14.30 sıralarında başlayan, toplantıya Pınar’ın yanısıra, Keşanspor Başkan Yardımcısı Ülev Şahin ve Genel Kaptan Nejat Çabuk katıldı.

DOSTÇA AYRILDIK

Ayrılığın dostane bir biçimde gerçekleştiğini belirten Oya Pınar, Yılmaz’ın futbolcu transferi konusunda hazırladığı listede adı geçen isimlerin Keşanspor’un bütçesini aşması nedeniyle yollarımızı ayırdık. Hocamızın bize sunduğu listedeki isimler, kulübümüzün maddi imkanlarının üstündeydi. Bu nedenle kendisi ile yaptığımız görüşme sonucunda, dostane bir şekilde yollarımızı ayırma kararı aldık. Kendisi ile gelecek dönemlerde çalışarak tecrübelerinden yararlanmak isteriz. Bunu da kendisine söyledik. Hiçbir sorun yaşamadık.” dedi.

YENİ HOCAMIZI HAFTA BAŞINDA AÇIKLAYACAĞIZ

Teknik direktör ve futbolcu transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Pınar, açıklamasını şöyle tamamladı: “Bazı görüşmelerimiz var. Fakat antrenör konusunda isim net olarak belli değil. Yeni ismi Pazartesi ya da Salı günü açıklayacağız. Bu açıklamamızda, transfer konularına da bir takım açıklıklar getireceğiz. Taraftarımızdan, kulübümüzden yapılmamış resmi bir açıklamaya itibar edilmemesini istiyoruz.”