Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, geçen cumartesi günü yaptığı açıklamada, S. Algun Erdem’in Keşanspor Teknik Direktörlüğü görevinden ayrıldığını ve takımın başına Ümit Parimli’nin getirildiğini bildirdi.

ALGUN HOCA İLE TAKTİK ANLAŞMAZLIK YÜZÜNDEN AYRILDIK

Eski Adliye Biansı’nda bulunan Keşanspor Lokali’nde saat 14.30 da başlayan toplantıda Algun Erdem’in takımdan ayrıldığını bildiren Pınar, bunun nedenini ise şöyle açıkladı: “Yönetim Kurulu ile yapılan karşılıklı görüşmede, taktik anlaşmazlık oldu” sözlerinin devamında, Algun Erdem ile yaşanan ayrılıkta kavga ya da herhangi bir tatsız olay yaşanmadığının altını çizen Oya Pınar, Yardımcı Antrenör Melih Altınok’un da takımdan ayrıldığı iddiaları sorulunca, bu durumun bugün yapılacak toplantının ardından netlik kazanacağını ifade etti. Erdem’in yerine getirilen Parimli hakkında da bilgiler veren Pınar, “33 yaşında, evli ve 1 çocuk babası olan hocamız, 2005 yılında Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve UEFA B Lisanslı Antrenör olarak mezun olmuştur. Hocamız; Yeni İmaret, Bucaspor, İzmirspor, İZAKS Çamdibispor, Şirinyerspor, 1907 İzmir Fenerspor, Akçakocaspor kulüplerinde görev yapmıştır.” diye konuştu.

CAN VE GÜNER İÇİN YARIN MEVLİT OKUTACAĞIZ

Kamp için gittikleri Antalya’nın Korkuteli ilçesinde, 7 Ocak 2012 tarihinde, kafilenin bulunduğu otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu hayatlarını kaybeden Keşansporlu futbolcular Can Çetinkaya ve Güner Yıldız için Melid-i Şerif okutacaklarını bildiren Pınar, “Keşanspor’un asla unutmayacağı bu futbolcularımız için 7 Ocak Salı günü, Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde, akşam namazına müteakip, Mevlid-i Şerif okutulacak. Mevlidimize tüm Keşan halkı davetlidir.” dedi.

6 OYUNCUMUZ AYRILDI, YERİNE ALTYAPIDAN 6 OYUNCU GETİRDİK

Öte yandan, takımdan 6 futbolcunun ayrıldığı bilgisini de veren Oya Pınar, şunları söyledi: “Takımdan, Rafet Poyraz, Kutluhan Kırat, Selim Özbek, Tahsin Aldemir, Çetin Eren ve Tahir Balpınar da ayrıldı. Bu oyuncularımızdan Rafet, Selim, Tahir ve Tahsin, kafalarının rahat olmadığı gerekçesiyle, Kutluhan ve Çetin ise Yönetim Kurulu’nun kararıyla takımdan ayrılmışlardır. Bu oyuncularımızın yerlerine, Keşanspor altyapısından; Mustafa Özer, Tolunay Gücüyener, Hüseyin Gücüyener, Gürkan Er, Erol Kuluçlu ve Burak Acar dahil olmuştur.”