Keşanspor Kulübü’nün olağan genel kurul toplantısı, geçen cumartesi günü saat 14.00’te Keşanspor Düğün Salonu’nda yapıldı.


Divan Başkanlığına Ufuk Kanışkan, katip üyeliklere Egemen Lofçalı ve Rahmi Veli Eroğlu’nun getirilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.


Kulüp Müdürü Serkan Kara’nın Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporlarını ayrı ayrı okumasının ardından yapılan oylamada her iki rapor da oy birliği ile kabul edilerek aklandı.

 Kongrede açık oyla yapılan seçimde, yeni Yönetim ve Denetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu: Mustafa Çelik, Ülev Şahin, Kader Pehlivan, Mehmet Serin, Kamil Filiz, Erdoğan Gümilcineli, Osman Sayan, Tanju Şapçı, Mesut Topaloğlu, Alparslan Endirçe, Ozan Arat, Nejat Çabuk, Ayhan Özkaynak, Mustafa Cingöz, Mehmet Can

Denetim Kurulu: Şaban Ağaoğlu, Gökhan Yılmaz, Erkan Gege

FİLİZ: KULÜBÜ KAYYUMDAN ALIP ŞAMPİYON YAPTIK

Seçimlerin ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan Kamil Filiz, kulübe kalıcı gelir sağlamak amacıyla mutlaka 1000 üye projesini hayata geçireceklerini ve gerçekleştireceklerini söyledi. Keşanspor’u geçen yıl kayyumdan alıp şampiyon yaptıklarını da kaydeden Filiz, “Bizim hakkımızda olur olmadık yerde ileri geri konuşanlar buraya gelip konuşacaklardı” dedi.

Filiz, konuşmasında Keşanspor haberlerine az yer verdiğini ileri sürdüğü yerel basından bir kez daha yakınmadan edemedi.


MEHMET CAN:  BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ

Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Can da yaptığı konuşmada Keşanspor’un Keşan’ın aynası olduğunu kaydederek, 1000 üye projesine gereken önemi vereceklerini belirtti. Can, önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde mücadele edeceklerini de ifade ederek, “Burada bizi çok daha zorlu karşılaşmalar bekliyor. Bunun için Keşanlıları birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

KANIŞKAN: KEŞANSPOR TÜM KEŞANLILARIN KULÜBÜ

Genel kurulda seçimlerin ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan CHP Keşan İlçe Başkanı ve Divan Başkanı Ufuk Kanışkan, genel kurula katılımın az olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve “ Keşanspor tüm Keşanlılara ait bir kulüp. Keşan halkını Keşanspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Ayrıca yeni yönetime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.