Anafartalarspor Başkanı Salih Kirezci sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ak ve Kulüp Müdürü Taner Karatepe’nin yerel gazetelerde yer alan basın toplantısından sonra Anafartalarspor Yönetim Kurulu’nda bir değişiklik olacakmış ve olağanüstü kongre yapılacakmış gibi yanlış bir algının kamuoyunda oluştuğunu belirtti.

Kirezci, geçen hafta Yönetim Kurulu üyesi AK ile Kulüp Müdürü Karatepe’nin basına verdiği beyanatta, yönetim kuruluna girmek ve kulübe katkı sağlamak isteyenler olursa ara genel kurul yapabilir açıklamasının Yönetim Kurulu gündeminde olduğunu; ancak taraftarlar ve destekçiler tarafından farklı algılandığını söyledi. Başkan Kirezci, açıklamadan sonra gerek kendisini gerek yönetimi birçok kişinin aradığını, bunun yanında birtakım çevrelerce de yönetimin görevi ve kulübü yarı yolda bırakacağı yönünde kasıtlı olarak bir algı oluşturulduğunu kaydetti. Kirezci, konuyla ilgili şunları söyledi:

“İşin en üzücü yanı da Anafartalarspor’un geçmişinden gelen, kendilerini en iyi taraftar, en çok Anafartalarsporlu olarak tanımlayan kişiler bu algıyı yapmakta. Bilinmeli ki Anafartalarspor yönetimi ilk başladığı günkü gibi tam kadro görevi başındadır ve başladığı işi sonuna kadar da götürecektir. Görevi bırakması için bir sebep olmadığı gibi bu kadro içinde başladığı işi yarım bırakmayacak kadar onurlu ve sağlam insanların olduğu herkesçe bilinmelidir. Ben inanıyorum ki Anafartalarspor’a destek verecek kişiler, iş adamları ve Keşan esnafı yönetim içinde veya dışında bu desteklerini sürdüreceklerdir. Tüm taraftar camiamıza ve destekçilerimize önemle duyurulur”