HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Saat 10.00'da başlayan toplantıya, Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci, Keşan İdmanyurdu Kulübü Başkanı Taner Karatepe, Kültürspor Kulübü Başkanı Evren Bulut, Keşan Genç Ordu Kulübü Başkan Yardımcısı Fatih Uygun, İpsalaspor Kulübü Başkanı Deniz Akalın ve Enezspor Kulübü Başkanı Volkan Örs katıldı.

KEşanspor Başkanı Nehir Gergin, "Toplantımızın amacı kulüplerin bilgi paylaşımı ve yöneticilerin birbirleriyle olan diyaloglarını arttırmak için bir araya geldik. Yenikarpuzluspor ve Subaşıspor kulüplerinin başkanları işleri dolayısıyla katılamadılar. Amacımız burada bir birlik oluşturmak. Bugün de bunu yansıtmak istiyoruz. Tüm kulüp başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada geliştireceğimiz iyi ilişkilerle bu oluşumun bölgede futbol başta olmak üzere spora katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi. 

Enezspor Kulübü Başkanı Volkan Örs de, spor kulüplerinin bölge için önemli olduğuna değinerek, kulüplerde başarılı sporcuların yetiştiğine işaret etti. Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci de, bir araya gelerek kulüpler birliğinin temelini attıklarını dile getirerek, amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu kaydetti. Kültürspor Kulübü Başkanı Evren Bulut ise kulüplerin ortak sorunlarının olduğuna dikkat çekerek, bir araya gelerek daha sağlıklı bir çözüm arayışı içerisine girdiklerini söyledi. Keşan İdmanyurdu Kulübü Başkanı Taner Karatepe de futbolun dünyada en çok izlenen spor dalı olduğunu belirterek, "Bu masada oturanlar birbirlerini eskiden beri tanıyan insanlar. Bizde bu birlikteliği kurumsal bir şekilde oluşturmak istedik. Daha önce de böyle bir yol haritası çizmeyi düşündük. Bugüne kısmetmiş. Bunu daha da olgunlaştıracağız. Bizde tek bir ses olabiliriz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, çok güzel olacağına inanıyorum" diye konuştu. Keşan Genç Ordu Kulübü Başkan Yardımcısı Fatih Uygun ise tüm kulüplerin ortak sorunları olduğuna dikkat çekerek, çözüm yolunun ise dayanışma ve diyalog içerisinde olmaktan geçtiğini söyledi. İpsalaspor Kulübü Başkanı Deniz Akalın da koronavirüs salgını nedeniyle kötü bir sezon geçirdiklerini dile getirerek, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını temenni etti. Toplantı, kulüp başkanlarının birlik konusunda görüş alışverişinde bulunması ile devam etti.