Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği “Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”, 13 Haziran 2013 Perşembe günü oynanan 3.lük ve final karşılaşması ile sona erdi.

Turnuvanın son akşamında; Orman İşletme ile Özel Keşan Hastanesi 3.lük, Trakya Özel Eğitim ile Taysan Basın Spor şampiyonluk için mücadele etti.

Saat 21.00’de başlayan ilk maçta Orman İşletme’yi mağlup eden Özel Keşan Hastanesi turnuvanın 3.sü oldu.

Saat 22.00’de başlayan maçta ise turnuvanın en iyi iki takımı karşı karşıya geldi.

Her iki takımın da büyük mücadele sergilediği maçta ilk golü Basın Spor buldu.

İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısı da kıran kırana geçti.

Maç, Trakya Özel Eğitim’in 6-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ardından kupa töreni yapıldı.

Törene; Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Karaman, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Çimen, İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Remzi Balcı, Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necmi Kaymaz ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile spor severler katıldı.

Törende, turnuvanın en centilmen takımı İmamlar ile 4. Orman İşletme, 3. Özel Keşan Hastanesi, 2. Taysan Basın Spor ve 1.Trakya Özel Eğitim’e kupa verildi.

Törende konuşan Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, turnuvaya katılan tüm takımları kutlayarak başarılarından dolayı tebrik etti.

Kentteki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kaynaşması, dostluğun ve kardeşliğin yarı sıra birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla turnuvanın düzenlendiğini ifade eden Dınkırcı, gençleri, spora yönlendirmek ve sporu teşvik etmek için bu gibi organizasyonların önemli olduğu ifade etti.

Kupa töreninin ardından, Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü baklava ikramında bulundu.

Ayrıca Belediye Başkan aday adayı Mustafa Mercan da takımlara baklava ikram ederek, başarılar diledi.

Maçların ve kupa töreninin sona ermesinin ardından, dereceye giren takımlar kutlama yaptı.