HABER MERKEZİ

Keşan birincisi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Erkek Hentbol Takımı, Edirne Selimiye öğrenci yurdu kapalı spor salonunda yapılan il müsabakalarında il üçüncüsü oldu. Keşan birincisi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Erkek Voleybol takımı 11 Ocak 2017 tarihinde Edirne ili Mimar Sinan kapalı spor salonunda il birinciliği için mücadele edecek

Keşan birincisi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kız masa tenisi ekibi de il üçüncüsü oldu.

Okul Müdürü Osman Başak, “2016 yılındaki başarılarımız 2017 yılında da devam etmektedir. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi olarak her zaman ekip ruhunu özümsemiş ilkeli, azimli ve başarılı olmayı kendimize hedef seçtik ve bu doğrultuda ilerleyen bireyler yetiştirmekten de gurur duyduk. Öğrencilerimizin derslerdeki başarılarını, sosyal-kültürel-sportif etkinliklerde kazandıkları başarılarla taçlandırmaları ise bize ayrı bir kıvanç vermektedir.” dedi.

Okul-Aile Birliği Başkanı Safiye Tekin de “Okulumuzun sportif başarıları bizleri duygulandırdı. Aynı zamanda 2016 LYS de %88 başarımızda gururumuzu taçlandırmışlardı. Kazandığımız her başarı, öğrencilerimizin bize kattığı olumlu bir eylemdir. Öğrencilerimizin her türlü özveriyi gösterenöğretmenlerede teşekkür ediyorum.11 Ocak 2017 tarihinde Edirne de yapılacak olan il birinciliği yarışmasında Voleybol Takımına başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.