Keşan Ticari Sanayi Odası ve Keşan Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği işbirliğiyle Keşan, İpsala ve Enez’de bulunan kurumlar arasındaki dostluğu arttırmak, pekiştirmek amacıyla önümüzdeki Aralık ayında “Hamzadere Dostluk ve Dayanışma Futbol turnuvası” düzenlenecek.

HELVACIOĞLU:  TURNUVAYA KURUMLAR VE MESLEK ÖRGÜTLERİ KATILACAK

Düzenlenecek turnuva ile ilgili olarak önceki gün KTSO Meclis Toplantı Salonu’nda bir toplantı düzenlendi. Basına açıklamalarda bulunun Helvacıoğlu, turnuva ilgili şu bilgileri verdi: “ Bu projeyi  Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği  Keşan Şubesi ile birlikte yapmayı planladık. Dernekleri,  Keşan, Enez ve İpsala’da da  görev yapıyor. Biz de Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak Keşan, Enez, İpsala kapsamı içindeyiz. Bu dostluk turnuvasını birlikte düzenleyeceğiz. Aralık Ayı içerisinde turnuva gerçekleşecek. Turnuva, Keşan, Enez, İpsala’yı kapsadığı için “Hamzadere Turnuvası” adını koyduk. Hamzadere Turnuvası’na kurumlar ve meslek örgütleri katılacak. Minimum 32 takım beklentimiz var. Maçlarımız akşam oynanacak.  Ödüllü bir turnuva olacak. Bu turnuvaya bir renk kattık.  Açılışta 10’ar dakika kaymakamımız,  belediye başkanımız, KTSO Meclis Başkanımız, emniyet müdürümüz, borsalar ve oda başkanlarımız bir gösteri maçı yapacaklar. Ardından 1. maç başlayacak. Turnuvaya reklam ve ikram sponsoru olmak isteyen iş adamları veya ticarethaneler, ben reklam vermek istiyorum diyenleri de KTSO ile diyaloga geçmeye davet ediyoruz.”  

KABA: İYİ BİR TURNUVA OLMASINI AMAÇLIYORUZ

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi Başkanı Haluk Kaba da, “Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği olarak dostluk turnuvası düzenlemek istiyoruz.  Turnuvayı Keşan Ticaret ve Sanayi Oda’mız ile beraber düzenleyeceğiz. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Keşan, İpsala, Enez’deki kurumlarla beraber “Hamzadere Futbol Turnuvası” olarak düşünüyoruz. Kurumlar arası dostluğu geliştirilmesi için iyi bir turnuva olmasını istiyoruz” diye konuştu.

BAŞVURULAR KEŞAN TSO’YA YAPILACAK

 Aralık Ayı’nda başlayacak turnuvaya başvurmak isteyen kurumların ve meslek örgütlerinin Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurmaları istendi.  Turnuva maçları, Şapçı Ağadayı Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak.