Keşan Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, takıma destek olan kişi ve kurumlara teşekkür ederken, Keşan kamuoyuna da destek çağrısında bulundu. Çelik’in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“2015 Yılında doğruluğuna inandığımız bir yola çıktık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Başta Milletvekillerimiz,  Belediye Başkanımız, Oda Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

Yıllarca Keşan’da sponsorluk yapan Mercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Mercan’a teşekkür ediyor, desteklerinin devamını temenni ediyoruz.

İLK YILIMIZDA LİGİ ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLADIK

Hedefimiz kendi gençlerimizle mücadele eden bir takım oluşturabilmekti. Tabii bu yol engebelerle dolu zor bir yoldu. İnandık. Zorluklara göğüs gererek ilk yılımızda Ligi şampiyon olarak tamamladık. Yaptığımız hamlenin doğruluğunun en büyük ispatı altyapımızdan gelen genç kardeşlerimizden kurulu genç bir takımla şampiyon olduk.

Yaptığımızı anlamak istemeyenler her zaman olduğu gibi yine en kolay olan karalama yolunu seçtiler. Biz biliyorduk ki doğru birdir.  Kötü niyetli olan insanları amelleri ile baş başa bırakarak yolumuza özlenen Keşansporu oluşturabilmek için mücadelemizi sürdürdük. Şimdi mutluyuz. Keşanspor yeni dünyaya gelmiş çocuk gibi tertemiz. Borçsuz olarak önümüzdeki 2016 – 2017 sezonunda Süper Amatör Lig’te mücadele edecek olup, şampiyon olabilmek için mücadele ederek hak ettiği yerlere taşımak en büyük arzumuz ve hedefimizdir.

Bu gün geldiğimiz nokta da ayrılık değil birleşmek, kol kola girip dayanışma içinde bir olmak zamanıdır. Keşan’ın tek yürek olup, Keşansporu hak ettiği yere taşıma zamanıdır.

Yeniden güçlü bir şekilde Mayıs ayında yapılacak olan kongrede sloganımız Keşan ve Bölgemizde spora ilgi duyan tüm halkımıza ‘Birlikte yürümeye, bir olmaya, iri ve diri olmaya var mısınız?’ olacaktır.

KEŞAN’DA SPORA VE KARDEŞLİĞE DESTEK İSTİYORUZ

Bizler bu yolda bizimle birlikte yürüyecek Keşan’da spora ve kardeşliğe destek olacak kişi ve kurumları (Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeleri,   Siyasi Parti Temsilcilerini, Kent Konseyi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Yağlı Tohumlar, Tarım Kredi, Mimarlar Odası, Makine Mühendisliği Odası Keşan Temsilciliği, M.M. Muhasebeciler Derneği, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcilerini, Lokantacılar Odası, Bakkal ve Manavlar Odası, Tuhafiyeciler Odası, Keşan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Keşan Fırıncılar Derneği vs.) duyarlı olmaya ve en az bir temsilci üyeleriyle yönetim kurulumuzda çalışmak üzere destek olmaya davet ediyorum.

Spor evrensel bir dildir. Birleştirici gücü vardır. Güzel günlerin artık Sporumuz için yakın olduğunu belirterek siz değerli sporseverleri saygı ile selamlıyor. İşlerinizde başarılar diliyorum.”