Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, iyi bir yönetim oluşturduklarını belirterek, Keşanspor’un önümüzdeki sezon BAL’da yapacağı mücadelede daha çok Keşanlı gençlerden oluşan bir kadro ile mücadele edeceklerini kaydetti.

En kısa zamanda görev bölümü yaparak çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Çelik,“Yeni bir yönetim ile kulübümüze sahip çıkmak adına devam kararı aldık. Geçen sezon maddi açıdan tüm imkansızlıklara rağmen ayakta kalmaya çalıştık ve şampiyon olduk. Bu yıl BAL’da mücadele edeceğiz. Maddi sıkıntılarımızı aşamadığımız için burada da hedefimiz öncelikli olarak ligde kalmak olacak. Keşanlı çocuklarımız ağırlıklı olmak üzere geçen yılki gibi mücadelemizi ortaya koymaya çalışacağız.” dedi.

2015 YILINA KADAR GELİRİMİZ YOK

Keşanspor Kulübü’nün tek gelir kaynağının Keşanspor Düğün Salonu olduğunu söyleyen Çelik, gerekirse bir kampanya başlatıp organize bir şekilde işyerlerinden, alışveriş merkezlerinden karton ve değerli atıkları toplayıp gelir elde etmeye çalışacaklarını da ifade etti.

ÜYE SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ

Çelik, şöyle konuştu: “2015 yılına kadar düğün salonundan gelir elde edemeyeceğiz. Gelir bulmak, yeni kaynaklar yaratmak için başka alternatifler bulmaya çalışıyoruz. İlk çalışmamız üye sayımızı artırmak olacak. Bir başka projemiz de Keşan’daki tüm bakkal, market hatta AVM’lerden destek isteyerek, kartonlarını ve kağıtlarını isteyeceğiz. Bunları satıp maddi kaynak yaratmak amacındayız. Çok bir beklentimiz yok, ancak bir iki oyuncumuzun ya da çalışanımızın giderini karşılasak bizim için başarıdır. En büyük destekçimiz Keşan Belediyemizin de katkıda bulunacağı projemizde iyi bir gelir elde edeceğimize inanıyorum. Keşanspor’u ayakta tutmak için çöpten karton toplayıp satmaya bile varız.”

KEŞANSPOR HEPİMİZİN

Başkan Çelik, önümüzdeki süreçte zaman zaman düzenleyecekleri konserler ile kulübe maddi destek bulmaya çalışacaklarının da altını çizerek, bir kez daha  Keşanlıları, Keşanspor’a sahip çıkmaya davet etti.