Geçen pazartesi günü başlayan, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Müsabakaları’nda, ilk final liseler arası kız voleybolda gerçekleşti.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve saat 14.00 sıralarında başlayan final maçında, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi’ni 3-1 yenen Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi şampiyon oldu. 3’üncülük maçını ise Keşan Doktor Rıfat Osman Sağlık Meslek Lisesi karşısında 3-0 galip gelen İpsala Anadolu Lisesi’nin oldu.

Final maçını; Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Aras, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Antrenörler; Güray Ece ve Hacı Kaan Taşkın tarafından çalıştırılan Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi’nin şampiyon olan kadrosunda ise; Hilal, İrem, Ceyda, Melis, Selinay, Göksu, Gökçen, Seray, Elif, Nurşah ve Cansu yer aldı. Antrenör Şengül Abalı idaresindeki Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi ise; Yağmur, Buse, Vahide, Beyza, Hayriye Deniz, İrem, İrem Avlacan ve Nursena ile mücadele etti.  

Maçta sakatlanan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi’nin 10 numaralı formasını giyen oyuncusu İrem, 112 Acil Ambulansı’yla götürüldüğü Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.   

Kaymakam Bekir Dınkırcı, maçtan sonra sporcularla tek tek tokalaşarak, Edirne’de İlçemizi temsil edecek olan Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Kız Voleybol Takımına başarılar diledi.