Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Spor Müsabakaları devam ediyor.

Kızlarda 6, erkeklerde ise 5 lisenin katıldığı maçlarda dün de favoriler kolay kazandı.


ANADOLU ÖĞRETMEN İLK YARI FİNALİST

Liseler arası voleybolla başlayan kız ve erkek müsabakalarındaki ilk maçında, Keşan Dr. Rıfat Osman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni 3-0 yenen Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi, dün de Keşan Lisesi (Anadolu) karşısında zorlanmadan 3-0 galip geldi. Gruptaki iki maçını kazanan Keşan Anadolu Öğretmen, A Grubu’nda ilk yarı finalist oldu. Grubun yarı finale yükselecek ikinci takımı ise yarın oynanacak Keşan Lisesi (Anadolu) - Keşan Dr. Rıfat Osman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi karşılaşmasından sonra belli olacak.


YUSUF ÇAPRAZ DA EMİN ADIMLARLA…

Kız voleybol B Grubu’nda da Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, yarı finale adını yazdıran ilk takım oldu. İlk maçında, İpsala Anadolu Lisesi’ni 3-1 mağlup eden, Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi, dün de dün de Keşan Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi karşısında 3-0 galip geldi. B grubunda, yarı finale çıkacak olan ikinci takım, İpsala Anadolu Lisesi – Keşan Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi karşılaşması sonunda belli olacak.

ERKEKLERDE KEŞAN ANADOLU LİSESİ GALİP GELDİ

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda dün oynanan lise erkekler müsabakasında Keşan Anadolu Lisesi – Keşan Lisesi’ni 3-0 yenmeyi başardı.

Kız ve erkeklerde karşılaşmalara yarın devam edilecek.    



 Keşan Dr. Rıfat Osman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi



Keşan Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi



Keşan Lisesi