Sonay CAN

Keşan Ortopedik Engelliler Derneği tarafından gerçekleştirilen bir organizasyonla, bir grup engelli, İstanbul’da Fenerbahçe – Kayseri Erciyesspor maçını izledi.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Taner Aykut, bazı yönetim kurulu üyeleri ve engellilerle, refakatçilerden oluşan 23 kişilik ekip, saat 10.30 sıralarında KETUS (Keşan Toplu Ulaşım Sistemi)’a ait bir minibüsle, Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Çocuk Parkı önünden hareket etti.

Saat 15.00 sıralarında İstanbul Kadıköy’e varan Keşan Ortopedik Engelliler Derneği kafilesi, ilk olarak, Yöneticiliğini Keşanlı Murat Yörüker’in yaptığı Kadı Lokantası’ında öğle yemeği yedi. Daha sonra Kadıköy’deki Fenerbahçe’nin simgelerinden olan Boğa Heykeli, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu yakınındaki, Fenerbahçe’nin unutulmaz futbolcuları Alex ve Lefter’in heykellerini görme fırsatı buldu. Fenerbahçe TV ve emTV kanallarına röportaj veren Keşanlı Ortopedik Engelliler, maçın başlama saatine kadar Fenerium ve stat çevresinde alışveriş de yaptı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sağladığı davetiyelerle maçı izleme olanağı bulan Keşan Ortopedik Engelliler Derneği kafilesi, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nun Migros Engelli Tribünü’nden bir teşekkür pankartı açtı. Keşan pankartı Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Ligi, yayımcı kuruluşu Digiturk’ün Lig TV kanalından ülke geneline duyuruldu. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Taner Aykut, engellilere sağladıkları destekten dolayı Fenerbahçe yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım ile Kadı Lokantası Yöneticisi Murat Yörüker ve KETUS’a teşekkür etti.