Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Edirne 2.Amatör Küme B Grubu’nda namağlup olarak şampiyon olan Paşayiğitspor takımına 31 Mayıs 2015 Pazar günü bir şampiyonluk yemeği verdi.

Saat 18.00’de İstasyon Mahallesi’ndeki Öğretmenevi’nde gerçekleşen yemeğe Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Keşan Belediye Başkan Vekili İbrahim Dinç, CHP Edirne Milletvekili adayı Erdin Bircan da katıldı.

Özcan, şampiyon olarak Edirne 1.Amatör Küme’ye yükselen Paşayiğitspor’u kutlayarak, “Keşan Belediyesi olarak her kulübümüze olduğu gibi Paşayiğitspor’a da elimizden gelen maddi desteği vermeye çalıştık. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Burada şampiyonluktan önemli olan gençlerimize spor yapma imkânı sağlanmasıdır. Ayrıca Paşayiğit Mahallemizde daha önce yapılması planlanan ancak yarım kalan futbol sahası konusunda da gerekli çalışmaları yapacağız ve Paşayiğit Mahallemize bir futbol sahası kazandıracağız. Ben şampiyonluk nedeniyle Mahalle Muhtarımız, Kulüp Başkanımız, futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyeti tebrik ediyorum” dedi.

Paşayiğitspor Kulübü Başkanı Hakan Durgun ve Antrenör Hayrettin Yıldız da yaptıkları açıklamada, kendilerine şampiyonluk yolunda önemli destek veren Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a ve encümen üyelerine teşekkür ettiler ve şampiyonluk kupasını Mehmet Özcan’a hediye ettiler.

Özcan da bu şampiyonluk kupasında futbolcuların ve teknik heyetin katkısı olduğunu belirterek “Bu kupa Paşayiğitspor Kulübü Lokali’nde yerini almalıdır, bu nedenle bu kupayı ben kulüp başkanımıza takdim ediyorum. Bu ince düşünceniz için de teşekkür ediyorum” dedi.

Erdin Bircan da şampiyon Paşayiğitspor’u kutladı ve 1.Amatör Küme de başarılar diledi.

Paşayiğitspor, ligdeki son maçında 31 Mayıs 2015 Pazar günü Beyendikspor ile yaptığı maçta 3-3 berabere kaldı.

Paşayiğitspor ligde oynadığı 8 karşılaşmada topladığı 22 puanla namağlup olarak şampiyonluğa ulaştı.