Rumeli Gençlik ve Spor Kulübü 6 Ocak 2016 Çarşamba günü kuşak sınavını yaptı. Ayrıca 2 sporcusu 9-13 Ocak 2016 Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonasına katılacak.

KUŞAK SINAVI

Rumeli Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hüseyin Vardar, yaptığı açıklamada kulübün Ocak ayı Kuşak imtihanının 6 Ocak Çarşamba günü Keşan Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdiğini söyledi. Kulüp antrenörünü Serkan Doğru’nun komisyon başkanlığını yaptığı sınavda 26 sporcu bir üst kuşağa terfi ettiğini kaydeden Vardar, tüm sporculara yeni kuşaklarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

BÜYÜKLER TAEKWONDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Vardar, açıklamasına şöyle devam etti: “Öte yandan sporcularımız Berat Doğukan Doğru ve Ayberk TİMUR 09-13 Ocak 2016 tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Büyükler Taekwondo Türkiye şampiyonasında mücadele edeceklerdir. Bu iki sporcumuzda gençler kategorisindeki sporcularımızdır. Ama büyükler kategorisinde de ilçemizi ilimizi başarı ile temsil edeceklerine inanıyoruz. Sporcularımıza kulübümüz ve tüm Keşan Halkı adına başarılar diliyorum.”