Keşanspor Teknik Direktörü Serkan Bayraktar, dün düzenlediği haftalık basın toplantısında, yarın oynayacakları Anafartalarspor maçının ardından şampiyonluk kupasını alacaklarını ve bir sezonun emeğini taçlandıracaklarını belirterek, “Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

ŞAMPİYONLUK GURUR VERİCİ

Keşanspor Lokali’nde saat 15.00 sıralarında başlayan basın toplantısında önce, yarın Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda karşılaşacakları Anafartalarspor maçına değinen Bayraktar, karşılaşmanın sonunda şampiyonluk kupasını alacaklarını kaydetti. Sözlerine, BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’nin Keşanspor’a hayırlı olmasını temenni ederek sürdüren Bayraktar, zorlu bir maratonun ardından kazanılan şampiyonluğun gurur verici olduğunu söyledi.

KEŞANSPOR’A DESTEK VERİLMEYE DEVAM EDİLMELİ

Keşanspor’un şampiyon olmasında takım içindeki arkadaşlığın ve birlik beraberlik duygusu içinde olunmasının çok önemli bir faktör olduğunu ifade eden Bayraktar, şöyle konuştu: “Ayrıca, şampiyonluğumuzdaki katkılarını asla göz ardı edemeyeceğimiz Belediye Başkanımız Mehmet Özcan ve sponsorumuz Mercan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Mercan başta olmak üzere, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, 12. güç olarak takımı ateşleyen taraftarlarımıza ve tüm Keşan halkına teşekkürü bir borç biliriz. Bundan sonraki süreçte, Keşanspor’un BAL’da daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu süreçte Keşanspor’a destek verilmeye devam edilmeli. Keşanspor’un bu desteğe ihtiyacı var.”

İKİ KEŞAN TAKIMIYIZ

Sözlerini yarın oynayacakları Anafartalarspor karşılaşmasına değinerek sürdüren Serkan Bayraktar, iki Keşan takımı arasında centilmenlik içerisinde bir maç geçeceğini kaydederek, rekabetin her zaman sahada olduğunu, saha dışında ise iki takımın her zaman dostane ilişkiler içerisinde bulunduğunu belirtti ve her iki takıma da başarılar diledi.

HER ZAMAN KEŞANSPOR’UN YANINDA OLDUM

Basın mensuplarının, “Keşan halkı, BAL’a çıkan Keşanspor’un başında gelecek sezon da Serkan Bayraktar’ı görecek mi?” sorusunu da yanıtlayan Bayraktar, “Bu arz ve talep meselesidir. Ben, zor demeden, her zaman Keşanspor’un yanında oldum. Şimdi bunları konuşamayız. Zamanı geldiğinde yönetim ile oturur bu konuları konuşuruz” dedi.