HABER MERKERZİ

Topluluk adına bir açıklama yapan SARDOS Başkanı Şinasi Göktaş şunları şöyledi: “SARDOS olarak bu yıl da geleneksel iftar buluşmamızı gerçekleştirdik. 107 Sardoscan'ın katıldığı iftar buluşmamızda yine her yıl olduğu gibi tavşankanı çaylar eşliğinde harika sohbetlere dem vurduk. Bu yıl da iftar soframızı yıldızların altında, yeşilin tabiliği, doğanın tabi kokusu içinde Mehmet Gemici cennet parkında kurduk. 
Yediden yetmişe çoluk çocuk çok güzel bir akşam oldu. Yemek sonunda çocuklar top oynadı, bisiklete bindi, evcil dostlarımızla güzel dakikalar geçirdi. Kısaca şenlik havasında devam eden çok güzel bir iftar akşamını geride bıraktık. Güzel olan diğer bir olay da Cennet parkına kamp atan iki Alman bir Fransız tur bisikletçisini de soframıza davet ettik. Çin üzerinden Hindistan'a kadar bir yıl pedal çevirecek bu bisikletçiler ile güzel sohbetlerimiz oldu. 
En güzel ve mutlu olduğumuz kısım ise bu yıl mezun olan ve okulu devam eden KYÇUBYO Üniversite öğrencilerimizin bir kısmının da iftarımıza katılmaları oldu. Mezun olan gençlerimizin yolu ve bahtı açık olmasını, okulu devam edenlere de başarılı bir öğretim yılı  dileriz. Ramazan ayının  tüm halkımıza, barış, dostluk, sağlık ve varlık getirmesini yürekten temenni ederiz. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımızın emeğine, yüreğine sağlık. En kısa zamanda tekrar bir arada olmak dileği ile kalın sardostca”