HABER MERKEZİ

Keşan'dan da SARDOS üyesi 7 bisikletçi katıldı. Üç gün içinde toplamda 125 km. pedal çevrilen festivalde zengin doğal güzelliklerin yanında bölgeye has termal tesisleri gezildi. Tarih boyunca insanların şifa aradığı ve Şifa şehri olarak anılan Gönen ilçesinin güzelliği ve insanlarının sıcaklığı katılımcıların gönlüne taht kurdu.
SARDOS adına bir açıklama yapan yönetim kurulu üyesi Faruk Eker şunları söyledi: “Gönen'de ilk defa yapılan bu bisiklet festivali bölgeyi tanıma açısından bir fırsat olarak değerlendirdik ve katıldık. İyi ki katılmışız diyebileceğimiz çok güzel üç gün geçirdik. Gönen'in şehir olarak, temiz, caddeleri ve yolları gayet güzel iyi planlanmış büyük ve muhteşem bir parka sahip şirin bir yer olduğunu gördük. Festival süresince  Deliçal dağı bölgesinde hazırlanan, Karadeniz bölgesini aratmayan zorlu ama bir o kadar da harika doğal güzelliğe sahip parkurlarında pedal çevirdik. Ayrıca bu süre zarfında termal tesisleri ile ünlü bu bölgenin tesislerinden faydalanma fırsatını da yakaladık.
Yoğun sağanak yağmur altında sürüş yaptığımız son gün parkurunda bazen sis bulutları üzerinde pedal çeviriyormuş hissine kapıldık ve büyük keyif aldık. 
Gönen'in çeşitli kurum ve kuruluşları sponsorluğunda ve İzmir CAT Spor Kulübü organizatörlüğünde yapılan bu festivale katılmış olmaktan büyük mutluluk duyduk, emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu organizasyonda,bir  çok eski dostu görüp kucaklaşmanın yanında , yeni dostluk köprüleri kurduk. Trakya insanının sıcak ve eğlenceli yüzü olduk, yaşam fanusumuza çok güzel ve unutulmaz anılar doldurduk. 
Planlı bir doğa yürüyüşü faaliyetimiz  sonrasında yürüyüş sezonumuza sonbahara kadar ara vereceğiz. Bisiklet ve kamp faaliyetlerimiz yaz boyunca bölgemizde ve bölge dışında devam edecektir. Bizi facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz ve faaliyetlerimize herkes katılabilir.”