HABER MERKEZİ

Bu tura Bodrum Bisiklet Kulübü (BBK) üyesi iki misafir bisikletçi de katıldı. 
SARDOS adına bir açıklama yapan Faruk Eker şunları söyledi: “Bu hafta sonu yaptığımız faaliyetimize, Ege Bölgemizin seçkin bisiklet kulüplerinden birisi olan Bodrum Bisiklet Kulübü üyesi arkadaşlarımızın da katılmasından büyük mutluluk duyduk. Hafif yağmurlu, serin, bisiklet için çok uygun bir havada yaptığımız bu turumuza katılan bisikletçilerin büyük keyif aldığını gördük. Birçok yerde dağ bisikleti parkurlarına girmek için uzun yol kat etmek zorunda kalıyorlar. Bizler bir 1 km sonra dağ bisikleti parkurlarına giriyoruz bu bizim için büyük bir kazanç.
Bu hafta sonu ilk ve orta dereceli okullar kapanıyor. Eğer çocuklarınıza karne hediyesi almak istiyorsanız bisikletin en güzel ve faydalı bir hediye olacağından hiç şüphem yok. 
Bisiklet, doğa severdir, çevrecidir, fosil yakıt tüketmez, sağlığa katkı sağlar, ekonomiye katkı sağlar, trafik kargaşası yaratmaz, park sorunu yoktur daha birçok faydalı özelliğini sıralayabiliriz. Bu kazanımları elde edebilmesi için mutlaka çocuklarınızın hayatına bisikleti sokmalıyız. Unutmayınız ki otomobil cebimizi, bisiklet yağlarımızı yakar.”