Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) geçtiğimiz hafta sonu, KYÇUBYO (Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu) Dost ile birlikte Çınarlıdere Meditasyon Kayası yürüyüş parkurunda 16 km. ayak izi bıraktı. Sabah saatlerinde Çamlıca göletinden başlayan ve 40 kişinin katıldığı doğa yürüyüşü Sazlıdere sırt hatlarını takip ederek Çınarlıdere meditasyon kayasına inildi. Arazide yenen öğle kumanyasının ardından yürüyüş  öğleden sonra Yerlisu köyünde sonlandırıldı.

SARDOS adına bir açıklama yapan Faruk Eker“Yürüyüş gününden bir gece önce İstanbul'da yaşanan terör saldırısı bizleri derinden üzdü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, yakınlarına ve aziz milletimize sabırlar dileriz.  Ülkemizin en kısa zamanda huzur ve güven dolu günlere kavuşması en büyük dileğimizdir.
Aralık ayında mevsim normallerinin üstünde bir sıcaklıkta yapılan bu yürüyüş kazasız sorunsuz tamamlandı. Hafta içi çarşamba günleri bisiklet alıştırma sürüşü ve hafta sonları bir hafta bisiklet, bir hafta doğa yürüyüşü olmak üzere faaliyetlerimiz devam etmektedir ve herkes katılabilir  bizi SARDOS//facebook.com sayfasından takip edebilirsiniz.”
şeklinde konuştu.