HABER MERKEZİ

Sabah yağışlı bir havada başlayan tur, akşamüzeri yine yağışlı bir havada tamamlandı. SARDOS, pazartesi günü de, ülkemiz için her önemli günde olduğu gibi Keşan'ın düşman işgalinden kurtuluş törenlerinde de yerini aldı. Kortejin önünde bisikletleri ile geçen topluluk forma ceplerine doldurduğu şekerleri halka dağıttı.
SARDOS başkanı Şinasi Göktaş da yaptığı açıklamada düşüncelerini şöyle ifade etti: “Pazar sabahı erken saatlerde başlayan yağmur önce gözümüzü korkutsa da yine turdan vazgeçmedik. Arazi sürüşü olarak planladığımız bu faaliyetlerde yağış, çamur oluşturduğundan bisiklet sürüşünü olumsuz etkilemektedir. Buna rağmen gözümüzü karartıp pedalları çevirdik. Mecidiye yoluna girdiğimizde Pırnarköy istikametinin başı dumanlı, yoğun sis içinde olduğunu gördük. Yağışlı ve sisli görüntü bizi tedirgin etse de, manzaranın muhteşem görüntüsü mıknatıs gibi çekiyordu. Neyse ki dağlık bölgeye fazla yağış düşmemiş, zemin ve hava harikaydı. Mutlu yüzlerle başlayan tur, kuvvetli poyraza rağmen akşamüzeri sorunsuz bir şekilde yine mutlu şekilde tamamlandı.
Pazartesi günü de Keşan'ın düşman işgalinden kurtuluş törenlerine katıldık. Yağmura rağmen sekiz yıl aradan sonra kurtuluş töreni yine coşkulu geçti. SARDOS olarak ülkemiz açısından önemli her özel günün içinde olmaya çalıştık ve olmaya devam edeceğiz. Bunu, bizim için zorunluluk değil, sorumluluk olarak görüyoruz. Bu özel günlerde, sivil toplum kuruluşlarını, kulüpleri, dernekleri, özel teşebbüsleri, tüm toplumu orada görebilme umudunu hiç yitirmedik. Aklın yolu bir, zaman gelecek bu coşkuları hep birlikte paylaşacağız ve bizler her daim bu özel günlerin içinde olarak örnek olmayı sürdüreceğiz. Allah ülkemize bir daha kurtuluş bayramı hazırlamayı gerektirecek bir olay yaşatmasın.”