Sonay CAN

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Keşanspor, geçen cumartesi günü Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan ve saat 13.30’da başlayan maçta, İstanbul temsilcisi Dikilitaşspor’u 2-1 yendi.

Müsabakayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, her iki takımın yöneticileriyle birlikte izledi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ve ağırlığını koyan Keşanspor, geliştirdiği ataklarla sonuca gitmeyi başaramadı. 16’ncı dakikada, Dikilitaşspor’un geliştirdiği kontra atakta, top kale direğine çarptı. Bu ataktan yararlanamayan konuk ekip daha sonra etkili olmayan ataklar da geliştirdi. Maçın 32’nci dakikasında Keşansporlu Serhat, takımını 1-0 öne geçiren golü attı ve ardından da yerini Kutluhan’a bıraktı. İlk yarı 1-0 Kerşanspor’un üstünlüğüyle kapandı. İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen Keşanspor 70’inci dakikada Kutluhan’la ikinci golü buldu ve önemli ölçüde rahatladı. Maçta kaleci Selim bir sakatlık geçirerek, ambulansla Keşan Devlet hastanesi’ne kaldırıldı. Karşılaşmanın 87’nci dakikasında Dikilitaşspor’dan Rafet, takımının tek golünü attı ve karşılama 2-1 keşanspor’un galibiyetiyle sonuçlandı. Keşanspor bu sonuçla, 11’inci hafta sonunda 5’inci galibiyetini alarak, puanını 16’ya çıkardı.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:


Hakemler: Soner Türkmen, Ferhat Alkan, Sabit Selvi, Okan Gül.


KEŞANSPOR:

Antrenör: S. Algun Erdem.

Kadro: Selim, Anıl Ege, Şahin, Rafet, Selahattin, Şahin, Selahattin, Şahin, Emrullah, Ozan, Serhat (Kutluhan), Tahsin, Murat.


DİKİLİTAŞSPOR:

Antrenör: Mehmet Uğurluel.

Kadro: Mustafa, Sadık, Okan, Serhat, Kılınç, Tugay, Kenan, Eray, Rafet, Hasan, Emirhan.

SARI KART: Dk. 37 Sadık (Dikilitaşspor).

GOLLER: Dk. 32 Serhat, Dk. 70 Kutluhan, (Keşanspor), Dk. 87 Rafet (Dikilitaşspor).