HABER MERKEZİ

Turnuvada; Yıldırımspor birinci oldu. 

Konuyla ilgili olarak basın açıklamasında bulunan Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar, “15 Ekim’de başlayan ‘Şehitleri Anma Futbol Turnuva’sı 18 Şubat'ta sona ermiştir. 12 takımın katılımıyla başlattığımız turnuvamız grup maçlarımız çeyrek final, yarı final, final maçıyla devam etti. İlk kez düzenlediğimiz bu futbol turnuvamızda ufak tefek aksilikler olmuştur. Turnuva boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen Keşan Kaymakamımız Nuri Özder’e, Belediye Başkanımız Op.Dr. Mehmet Özcan’a, İlçe Spor Müdürümüz Vedat Çimen’e, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erkan Gege ve İlçe Yönetimine,  Adalet Kalkınma Partisi İlçe Yönetimine ve değerli Keşanlılara çok teşekkür ederiz. Turnuva boyunca katılan takımlarımızdan hiç bir ücret talep edilmedi. Turnuvaya katılan 7 takımın alt üst formalarını turnuva yönetimi yaptırdı. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan bir nebze olsun uzaklaştırabildiysek ne mutlu bizlere. Bu vesile ile şuan hâlâ Afrin’de mücadele eden askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.”

Kantar, turnuvada Yıldırımspor’un 1., Keşan Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin 2., Ekonomi Dünyası Spor’un 3. Bozkurtlar Spor’un 4. Olduğunu söyledi. 

BİLARDO TURNUVAMIZ SONA ERMİŞTİR

FikretKantar, Zeytindalı Bilardo Turnuvası’nın da tamamlandığını söyledi. 

Kantar, sözlerini şöyle tamamladı: “Devletimizin sınırlarını koruma amacı İle Afrin’e başlattığı kara ve hava operasyonunu mahalle halkı olarak destekliyor ve her zaman devletimiz, milletimiz için seve seve ölmeye hazır olduğumuzu herkesin bilmesini istiyorum. Bu vesile ile operasyonumuzun adı olan ‘ZeytindalıHarekatı’ ismiyle başlattığımız bilardo turnuvamız sona ermiştir. Katılan kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Bilardo turnuvamızda bizlere gönderdiği bir altın ile mahallemizin her türlü sorununu elinden geldiği kadarıyla çözmeye çalışan Mehmet Özcan’a  Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür ederiz. Biz de muhtarlık olarak turnuvada dereceye kardeşlerimize saat hediye ettik.Bu tür spor faaliyetlerimiz devam edecektir. Buradan bir daha Bozkurt yürekli askerlerimize yüce Allah güç kuvvet versin. Şehit olan kardeşlerimize yüce Allah rahmet eylesin. Ne mutlu Türküm diyene!”