Ahmet Gürakar - TEKİRDAĞ

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 11. Grup geçen pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Kapanış maçında Tekirdağspor’la karşılaşan temsilcimiz Keşanspor, 43’üncü dakikada Tekirdağsporlu Erhan ile geriye düştüğü maçın 89’uncu dakikasında attığı gol ile 1-1’lik beraberliği yakaladı.

İki takımın da bir iddiası olmaması maça ilgiyi düşürürken az sayıda Tekirdağspor taraftarı maç öncesinde başlayan sağanak yağışa rağmen tribünlerdeki yerlerini aldı. Düşük bir tempoyla oynanan karşılaşmada iki takımda genç oyuncularına şans tanırken karşılaşma 1-1 sona erdi.

STAT: Tekirdağ Namık Kemal Stadı

HAKEMLER: Ömer Kocabey, İhsan Korhan Başer, Ali Orhun Kara, Oğuzhan Akça.



TEKİRDAĞSPOR:

Ömer, Burak, Can, Uğur Tugay, Ahmet, Taygun, Cevdet, Hakan Pehlivan, Ufuk, Erhan, Sinan.

KEŞANSPOR: Cemil, Anıl, Murat, Semih, Burkay, Doğukan, Serhat, Burak, Gökhan, Kamil, Osman.

 

 

Futbolda perde kapandı:

BAL sona erdi

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta, 22 Eylül 2013 tarihinde başlayan mücadele, geçen pazar günü oynanan müsabakaların ardından sona erdi.

Temsilcimiz Keşanspor, 11 takımın mücadele ettiği ligde, 11’inci sırada ligi bitirdi. Keşanspor; 26 hafta sonunda 8 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 15 yenilgiyle, 27 puan topladı. Temsilcimiz, attığı 18 gole karşılık filelerinde 32 gol gördü. Ligde; şampiyon olan Edirnespor ve lig ikincisi İstanbul Halide Edip Adıvarspor, 3. Lig’e çıkabilmek için oynanacak play off’a kaldı. Edirnespor Gençlik bir, İstanbul Halide Edip Adıvarspor ise 2 eleme maçı oynayacak. Edirnespor’un 3. Lig’e çıkması halinde, Edirne Spor Amatör Lig Şampiyonu Keşan Anafartalarspor, doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak. Ligi Edirnespor’un altında bitiren Keşanspor ise Edirne Süper Amatör Ligi ikinci sırada bitiren, Karaağaç Ardaspor’la play out müsabakasına çıkacak. Edirnespor Gençlik’in 3. Lig’e çıkamaması halinde ise Keşanspor’la Anafartalarspor play out oynayacak.