Anafartalarspor Genel Kaptanı Sonay Gündoğdu, yaptığı açıklamada, Keşansporlu yöneticilerin 17 Ekim Tarihli yerel gazetelere yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Keşanspor Kulübü’nün Müdürü Serkan Kara, düzenledikleri basın toplantısı ile kamuoyunda “Anafartalarspor’un malzemecisini kandırdılar” yönündeki söylentilerin asılsız olduğu ve Anafartalarspor’un Keşanspor’a oyuncu vermediği yönünde bir takım açıklamalarda bulunmuştu.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Sonay Gündoğdu, sorunun  Anafartalarspor’un eski malzemecisi İbrahim Koca’dan kaynaklandığını ve ortada büyük bir yanlış anlaşılmanın olduğunu söyledi.  Malzemeci İbrahim Koca’nın Anafartalarspor’da çalıştığı süreçte Keşanspor Başkanı Mustafa Çelik’ten bir miktar borç para aldığı bilgisine ulaştıklarını vurgulayan Sonay Gündoğdu; “Malzemeci arkadaşımız bize 15 gün sonra Keşanspor Başkanı’ndan para aldığını söylüyor. Bizim o zamana kadar para aldığı ve orasıyla anlaştığıyla ilgili herhangi bir bilgimiz yok. Keşanspor Başkanı Mustafa bey, bu arkadaşı sıkıştırıp, ‘ya parayı getir yada Anafartalarspor’a git anahtarını teslim et’ dediğinde bu 41 yaşındaki arkadaşımız, Başkanımız Salih Kirezci’ye gece saat 23.00’te Facebook’tan mesaj atarak; ‘Başkanım ben Keşanspor’dan 1500 TL aldım’ diyor. Ancak aslında aldığı bu para 1200 TL. Daha sonra da yine Başkanımıza ‘Kurtarın Beni ben böyle hata yaptım’ diye yalvarıyor.  Ondan sonra da benim kendi büroma gelip, bana; ‘Parayı halledin ben onlarla çalışmak istemiyorum’ diyor. Bu anlamda o sırada benim yanımda bulunan 5 kişi de bu olaya şahittir.” Dedi

GURURU VARSA…

Olayların devamında Keşanspor yöneticilerinin Anafartalarspor antremanına geldiğini aktaran Sonay Gündoğdu; “İbrahim Koca arkadaşımız telefonlarına cevap vermeyince; Keşanspor Başkanı, Kulüp Müdürü ve Altyapı sorumluları, bizim takımımızın antremanına gelerek, idmanda İbrahim Koca’ya ‘Ya parayı getir yada anahtarı git Anafartalarspor’a teslim et’ diye konuşuyorlar. Bunu bana gelip kendisi anlattı ve tüm oyuncularımız da bu olaya şahittir. Yani Keşanspor’la bizi birbirimize düşüren, sayın 41 yaşındaki İbrahim Koca’dır. Bize; ‘Beni Keşansporlu yöneticiler çağırdı’ diyor, Keşansporlu yöneticiler de İbrahim Koca’nın yalvardığını söylüyor. Bu konuda kimin yalan söylediği bir an önce basın karşısında açıklanmalı. Ben şahitlerle birlikte bunu ispatlarım. 41 yaşında olan İbrahim Koca arkadaşımızda eğer biraz gurur varsa, basın karşısına çıkıp her şeyin doğrusunu açıklar. Herkeste neyin ne olduğunu anlar. Bir de bu arkadaşımızdan, Anafartalarspor’dan bu güne kadar 1 kuruş alacağı kalmış mı onu açıklamasını istiyoruz. Daha iyi şartlar için Keşanspor camiasına gittiğini söylüyor. Bizden haftalık 200 TL alırken, Keşanspor’a gidipte haftalık 150 TL’ye anlaştığını söyleyen arkadaşın ne imkanlar bulduğunu da açıklamasını istiyoruz.” diye konuştu.

BİR SORUNUMUZ YOK
Sonay Gündoğdu son olarak da Keşanspor Kulüp Müdürü Serkan Kara’nın “Bazı Anafartalarspor yöneticileri ‘Keşanspor’a topçu vermem’ dedi” şeklindeki sözlerine de cevap veren Gündoğdu; “Bu yaşanan olaylardan sonra ben Genel Kaptan Sonay Gündoğdu olarak futbolcu verilmesine karşı geldim ve verdirmedim. Bu olay da malzemeci İbrahim Koca yüzündendir. Kamuoyuna duyrulur. Benim veya Anafartalarspor yönetiminin Keşanspor camiasıyla herhangi bir sorunu yoktur ve olamaz da. Buradaki sorun şahıslardan kaynaklanıyor.”