Sporda bu hafta futbol ve voleybol liglerine, oynanacak çeşitli müsabakalarla devam edilecek.

KEŞANSPOR’DA KIRILMA MAÇI

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Keşanspor, 7’nci haftada, Bozcaadaspor’u konuk edecek. Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılama saat 13.30’da başlayacak. 6 hafta sonunda 2 galibiyet ve 4 yenilgi alan sarı siyahlı temsilcimiz, kötü gidişe dur diyebilmek için yarınki maça mutlak galibiyet amacıyla çıkacak. 6 haftada toplam 6 puanla 14 takımlı ligde 12’nci sırada yer alıyor. Konuk Bozcaadaspor ise 6 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle 8 puanla 8’inci sırada bulunuyor. Bozcaadaspor da sahada galip gelmek için mücadele edecek. Karşılaşmayı; Kocaeli Bölgesi’nden Mecit Mustafa, Cankut Gönenç, Mustafa Kınık ve Mustafa Sarıkaya hakem dörtlüsü yönetecek. Maçın gözlemcisi ise Mehmet Can.

ANAFARTALARSPOR, OSMANLI’YA KARŞI

Edirne Futbol Süper Amatör Lig’deki temsilcimiz Anafartalarspor, Havsa deplasmanında Osmanlıspor’la karşı karşıya gelecek. Ligdeki ilk 2 maçını kazanarak 4 puanla lider durumda bulunan Anafartalarspor, 2 maçta 1 galibiyet ve 1 yenilgiyle 3 puan toplayabilen rakibi karşısına 3 puan için çıkacak. Anafartalarspor galibiyet serisini sürdürerek zirvede kalmak amacında. Osmanlı Köyü Sahası’nda oynanacak karşılaşma, saat 14.00’te başlayacak.

FİLEDE İKİ TAKIM DA İLK GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Türkiye Voleybol Federasyonu Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden 1923 Keşan Gençlik, kendi sahasında İbrahim Turhan Lisesi’ni konuk edecek. Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Ligde oynadıkları ilk iki maçını da kaybeden, hatta set bile alamayan iki ekibin mücadelesinde, taraflar sahadan galip ayrılan takım olmak için mücadele edecek. 11 takımlı ligde, İbrahim Turhan Lisesi averajla 9’uncu, 1923 Keşan Gençlik ise  11’inci sırada yer alıyor.