Trakya Modifiyeli Araçlar Derneği Başkanı Yusuf Dobranyalı, Keşan Modifiyeli Araçlar Derneği kurulması için gerekli müracaatları yaptıklarını söyledi.

Araba sever gençlerin birlik ve dayanışma içinde olmasını hedeflediklerini belirten Dobranyalı,  Keşan’da güzel projelere imza atacaklarını belirtti.

Yusuf Dobranyalı, sözlerine şöyle devam etti: “Keşan ve birçok ilçeden bizlere katılacak arkadaşlarımız var. Keşan’da da modifiye üzerine dernek kurmak istedik. Arabalara ve modifiyeye gönül veren arkadaşlarımız ile biraraya geldik. Keşan Modifiyeli Araçlar Derneği olarak bugün gerekli yerlere müracaatımızı yaptık. Dernek olarak şu tür etkinlikler yapacağız: Araçlar üzerinde oynama yapan ve bu konuda istekli arkadaşlar ile birarada bilgi alışverişinde bulunacağız. Kötü alışkanlıkları olmayan gençlerin böyle bir topluluğa gelmesini sağlamaya çalışıyoruz. Edirne’deki buluşmamızda dernek olarak kan bağışına katkı yaptık. İkinci buluşmamızda da bir araç bir fidan projesi yaptık. Araçların doğaya verdiği zararı anlatmak istedik. Her araç başına doğaya bir ağaç dikelim istedik.

Dobranyalı, “28 Temmuz’da izin çıkması durumda Keşan’da, Trakya Modifiyeli Araçlar Derneği ve yeni kurulan Keşan Modifiyeli Araçlar Derneği olarak buluşup daha önce yaptığımız etkinliklere benzer etkinlikler yapmayı planlıyoruz.” dedi.