Trakya Veteranlar Ligi’ne, Keşan Veteranlar’ın ardından, Anafartalar Veteranlar’ın da katılacağı öğrenilirken, önceki gün konuyla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi. Saat 12.00 sıralarında gerçekleştirilen basın toplantısına; Anafartalar Veteranlar Takımı’nın kurucuları Taner Karatepe, Ersin Şılak, Ayhan Çakır, Ersin Çiftçioğlu, Mehmet Keskin, Erol Öngün, Kemal Tanmaz ve takımın forma sponsoru Hacıköylü Yazıcılar Mobilya yetkilisi Ersin Yazıcı katıldı.

HEDEFİMİZ, DOSTLUĞU PEKİŞTİRMEK

Toplantıda söz alan Karatepe, yoğun talep üzerine Anafartalar Veteran Takımı’nı kurmaya karar verdiklerini ifade ederek, “Veteranlar; faal futbolu noktalamış, ancak sporu seven kişilerin oluşturduğu bir ligdir. Arkadaşlarımızdan da çok talep geldi ve bu takımı oluşturma kararı aldık. Biz, Trakya Veteranlar Ligi’nde ikinci Keşanlı takım olacağız. Hedefimiz, derece almaktan ziyade dostluğu pekiştirmek ve yeni arkadaşlarımızı aramıza katarak sporu sevdirmektir. Takımımızda yer almak isteyen 1976 ve öncesi doğumlu arkadaşlarımız bizlere ulaşabilirler. Bu oluşumda tabiî ki maddi durum da önemli. Bu konuda da Hacıköylü Yazıcılar Mobilya destek verdi. Spora kattıkları destekten dolayı firmamız yetkililerine teşekkür ederiz.” dedi.

ANAFARTALAR VETERAN TAKIMI’NA BAŞARILAR DİLERİM

Daha sonra konuşan Ersin Yazıcı, kendilerine böyle bir teklif ile gelindiğinde hiç düşünmeden kabul ettiklerini belirterek, “Kendileri çok iyi bir şey düşünmüşler. Biz de firma olarak bu düşünceye destek verdik. Anafartalar Veteran Takımı’na başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.