Edirne Süper Amatör Lig’te mücadele eden ve geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlayan Uzunköprüspor, 5 futbolcuyla anlaştı.

Önceki gün Uzunköprü Ergene Stadı’nda yapılan basın toplantısında; geçen sezon kadroda bulunan Erkan Altın, Rıfat Aras ve Mesut Yılmaz’ın yanısıra, Keşan Anafartalarspor’dan Arda Tosun ve Keşanspor’dan kaleci Turan Altın ile anlaşma sağlandığı bildirildi.

Toplantıda konuşan Uzunköprüspor Başkanı Ersan İbrikçi; geçen sezon ligi iyi durumda tamamladıklarını ve bazı olumsuzluklar yüzünden şampiyonluğu az farkla kaçırdıklarını söyledi.

Bu sene çalışmalara erken başladıklarını vurgulayan Başkan İbrikçi, “Hocamız Turgay Kuyucu nezaretinde geçen seneki oyuncularımızdan Erkan, Rıfat ve Mesut ile anlaştık.

Ayrıca Anafartalarspor’dan Arda ve Keşanspor’dan Turan’ı da kadromuza katarak gücümüzü artıracağız. Futbolcumuz Mehmet Ün’le de görüşmelerimiz sürüyor. Kendisiyle en kısa zamanda görüşüp anlaşma sağlayacağız.” dedi.

Antrenör Turgay Kuyucu da şunları kaydetti: “Geçen sene yarım kalan şampiyonluğu bu sene Uzunköprü’ye getirmek istiyoruz. Bu hedefle çalışmalarımıza başladık. En kısa zamanda takımı hazırlayıp lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Yeni transferlere hoş geldiniz diyorum”

Erkan, Rıfat, Arda, Mesut ve Turan da Uzunköprüspor’da bulunmaktan çok memnun olduklarını dile getirerek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.