HABER MERKEZİ

Karşılaşmayı CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ile Keşan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adnan Vural ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Yetim ile az sayıda futbolsever izledi.

Anıl Küçükkaraca, Batuhan Akkuş ve Ümit Terzi hakem üçlüsünün yönettiği ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan'ın temmsili başlama vuruşu ile başladığı karşılaşmaya Keşan Veteranlar Takımı; Ahmet Mert, Tayfun Karagöz, Ümran Avcı, Bekir Coşkun, Necati Gülcü, Abdullah Yetim, Nurbay Korkmaz, Ahmet Buruk, Aytaç Cinci, Fırat Sıvacı, Mahmut Aksu onbiri ile çıkarken Yedeklerde de Erdinç Akıncı, İsmail Büyükçelik, İsmail Şentürk, Kamil Canımert, İrfan Gülmez, Alper Karasu ve Osman Çırakoğlu yer aldı.

Anafartalar Veteranlar takımı ise Soner Ateşler, Mehmet Gündüz, Hidayet Gündoğar, Murat Yıldız, Nail Bozkurt, Mehmet Keskin, Rasim Aydın, Mehmet Aydın, Ahmet Örs, Celal Er ve Taner Karatepe onbiri ile çıkarken yedeklerde de Doğan Kaptan, Şerif Baş, İlyas Canki, Tahsin Şimşek, Osman Yılmaz, M.Kemal Tanman, Hamit Aydın, Kaya Duman, Sevinç Kala ve Murat Coşkutuna yer aldı.

Anafartalarspor'dan Mehmet Aydın ve Şerif Baş, Keşan veteranlardan ise Fırat Sıvacı ve Nurbay Korkmaz'ın attığı gollerle karşılaşma 2-2 sona ererken, Anafartalarspor'dan Mehmet Aydın 65.dakikada bir penaltıyı da auta gönderdi.

Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.