HABER MERKEZİ

Gedik’in açıklaması şöyle:“Yelken kulübü olarak sezonda çalışmalarımıza devam ediyoruz, eğitimlerimizi windsurf eğitmeni Umut GEÇDOĞAN eşliğinde başlangıç eğitimi, orta seviyede eğitim ve ileri seviye eğitim olarak windsurf eğitimlerine devam edilmekte olup  aynı zamanda talep eden öğrencilere Türkiye Yelken Federasyonuonaylı eğitim seviyesine göre  TUYEP belgesini vermekteyiz. Kulübümüz her yıl öğrenci sayısını ve windsurf ekipmanlarını giderek artırmakta olup Türkiye Yelken Federasyonundan alınması zorunlu olan belge ve sertifikalarını almıştır . Kulüpolarak bölge insanımıza ve Saros'a tatile gelen sporcularımıza en iyi hizmet vermek, bölgemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak hedeflerimizin başında geliyor.

Bu sezon bilindiği gibi Erikli de festivaller devam ediyor,denizdeki yoğunluktan dolayı kulüp eğitmenlerimiz ve cankurtaranlarımız gündüz ve gece zodyak botla boğulma olaylarının önüne geçmek için devriye görevini de icra etmektedir. 

Yaptığımız bütün çalışmalarda desteğini esirgemeyen Keşan Belediyesi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan'a  Yönetim kurulum adına teşekkürlerimi dile getiriyorum.”