1923 Keşan Gençlik Voleybol Takımı yöneticileri geçtiğimiz Cumartesi günü yeni antrenörü Ali İdrisoğlu’nu yapılan antrenman ile birlikte basına tanıttı.

Saat 17.30 sıralarında Keşan Aden Koleji’nde yapılan antrenmana 1923 Keşan Gençlik Voleybol Takımı Başkanı Sadi Kuru, Başkan Yardımcısı Harun Akkaya, Basın Sözcüsü Esen Şentürk ve takım oyucuları katıldı.

1923 Keşan Gençlik Voleybol Takımı Başkanı Kuru, yönetimde iki değişlik yaptıklarını dile getirerek, “İki değişiklikten bir tanesi Recep Özcan diğeri Tayfun Zengin. Sezona daha güçlü girmek istedik. Önümüzdeki hafta kızları da basına tanıtacağız. Önce hocamızla başlamak istedik. Şimdi hocamızla ilgili bir şey söylemektense çalışmalarını göreceğiz. Geçen sene İnegöl’de çalıştığını biliyoruz.” şeklinde konuştu.

Basın Sözcüsü Şentürk ise 2013-2014 yılı itibariyle Ali İdrisoğlu ile birlikte çalışmaya başladıklarının altını çizerek, şunları söyledi: “Hocamız sizlere kendisini daha iyi tanıtacaktır. Kendisinin Keşan Gençliğe faydalı olacağını düşünüyoruz. Hayırlısı olsun. Aden Koleji’ne de sağladıkları imkân için teşekkür ediyoruz.

Yeni antrenör İdrisoğlu da, Bursa’dan geldiğini belirterek, “İnegöl Belediyesi, Yenişehir Belediyesi, TOFAŞ, Emniyet sporu çalıştırdım. Bu sene kısmetse Keşan’a en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız.” dedi.

Daha sonra antrenör Ali İdrisoğlu yönetiminde antrenmana devam edildi.