AYŞİN SEÇİL GEZER

Hersakzade Ahmet Paşa Camii’nde okutulan mevlidi şerife; Keşanspor eski BaşkanıSadi Kuru,  Antrenör Fatih Anlar, Keşanspor’un bazı eski kulüp yöneticileri ile Uygun ailesi ile kazada otobüste olan takım kaptanı Yaver Tetik ve Rıfat Aras ile az sayıda taraftar katıldılar.

Açıklamada bulunan taraftarlar  kazada hayatını kaybeden Güner ve Can’ın Keşanspor’un şehidi olduğunu belirterek,“Bu kardeşlerimizi hiç bir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Unutursak bu Keşan’ın ayıbıdır. Bugün bir kez daha Güner ve Can’ı ve yine Keşanspor’a futbolcu ve antrenör olarak uzun yıllar hizmet veren Enerjin Uygun hocamızı rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. 

İLGİ VE ALAKA YETERSİZ

Yaver Tetik ise kazada hayatlarını kaybeden Güner ve Can’ı bir kez daha rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, “Bu organizasyonu yapan gerçek Keşansporlu taraftarlara teşekkür ediyorum. Bugün bu mevlide daha fazla bir katılım olmasını umut ediyordum. Ama bakıyorum bu ilgi ve alaka bence yetersiz. Keşansporlu yöneticilerin burada olmaması da bir ayıp.” şeklinde konuştu.

Mevlidin ardından katılanlara pilav ayran ikramında bulunuldu.