Anafartalarspor Antrenörü Hayrettin Yıldız ve Kulüp Müdürü Taner Karatepe, dün saat 12.00’de yaptıkları basın toplantısında, geçtiğimiz hafta oynanan Anafartalarspor-Uzunköprüspor maçının değerlendirmesini yaptılar.
Geçen hafta Uzunköprü’de çok güzel bir mücadele vererek sahadan 3 gol ve 3 puanla ayrıldıklarını söyleyen Anafartalarspor Antrenörü Hayrettin Yıldız,”Yolumuza devam ediyoruz. Deplasman başarımızı bu hafta da tekrarlayarak Keşan’a bu kez 3 puanla döndük. Bu galibiyetimizle Uzunköprüspor şampiyonluk iddiasından biraz daha uzaklaşırken Keşanspor şampiyonluk yarışında  bu rakibiyle aradaki puan farkı nı biraz daha açtı” dedi.

Bu hafta “bay” olduklarını bu nedenle lig maçları olmadığını da belirten Yıldız, “Ama boş durmayacağız, takım bu boşluğu devamlı çalışarak geçirecek“ diye konuştu. Açıklamasında Anafartalarspor U19 takımının başarılarından da söz eden Yıldız şöyle dedi. “Bu grupta ilk yarıyı lider bitirmiştik. Lig bitene kadar da en üst seviyede kalmayı amaçlıyoruz. Gençlerimiz önümüzdeki cumartesi günü Edirnespor ile karşılaşacak. Bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımızı umuyorum”

Konuşmasının sonunda Anafartalarspor taraftarlarına seslenen Yıldız, “Bizi önümüzdeki maçlarda da yalnız bırakmamalarını istiyoruz.  Bizi desteklemeye devam etsinler. Anafartalarspor ligi en iyi yerde bitirecektir. Bizim tek üzüntümüz seyircimize kendi sahamızda bir galibiyet tattıramamak. İnşalllah bunu da ilk maçımızda gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Kulüp Müdürü Taner Karatepe de yaptığı değerlendirmede geçen hafta sonu bütün Keşan takımlarının galibiyet elde ettiğini ve bundan dolayı son derece memnuniyet duyduklarını söyledi. Uzunköprüspor’u kendi evinde yenerek lig’de kalma anlamında rahat bir nefes aldıklarını ifade eden Karatepe, “Tek eksiğimiz var o da kendi sahamızda maç kazanamamamız. Bunun da nedenlerini araştırıyoruz. İnşallah bu sorunumuzun da üstesinden gelip kendi seyircimize keyifli karşılaşmalar izlettireceğiz.” dedi.

Lig’in ilk maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan Berkay’ın bu ayın sonuna doğru ameliyat olacağını ve bu konuda Keşan kamuoyunun desteğini beklediklerini kaydeden Karatepe, Karayolları yakındaki Ahmet Aksu tesislerinde başlatılan düğün salonu inşaatı ve çevre düzenleme çalışmalarının devam etmekte olduğunu da belirtti. Karatepe, tesisin bu yaz sezonuna yetiştirileceğini de kaydetti.