Keşan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından dün düzenlenen toplantıda, veteriner ve eczacılara yönelik olarak “Veteriner Tıbbi Ürün Mevzuatı” konusunda eğitim verildi.

Saat 13.30 sıralarında Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda başlayan toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Gökhan Kıyım ve Keşan’da faaliyet gösteren veteriner hekim ile eczacılar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kıyım, 5996 sayılı kanun ve kanuna bağlı olarak veteriner hekimlerin “Veteriner Tıbbi Ürün Mevzuatı” konusunda uygulamalarla ilgili eğitim toplantısı düzenlediklerini belirterek, “Bu toplantı çerçevesinde aklınızda oluşan soru işaretlerinin giderileceğini düşünüyorum. Toplantının faydalı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Edirne İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü’nde görevli Metin Öztürk, Can Özcan ve Veteriner Hekim Sezen Selvi, toplantıya katılanlara “Veteriner Tıbbi Ürün Mevzuatı” ve ilgili mevzuat çerçevesinde yapılan denetimlerde karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi verdi.