Keşan TSO, İpsala TB ve Keşan TB üyelerini Tekirdağ’ın Karaevli Köyü’nde gerçekleştirilecek olan DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı’na götürüyor.

15 – 18 Ağustos tarihleri arasında yaklaşık 20 bin kişinin katılması beklenen tarım fuarına oda ve borsa üyelerini götürecek olan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve İpsala Ticaret Borsası burada sektör ile ilgili üyelerini tarım dünyası ile buluşturacak.

ÖZELLİKLE DENEME ALANLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Akif Topçu, konsept olarak bölgenin en büyük açık alan uygulamalı tarım fuarı olan tarla günlerinde özellikle deneme alanlarının yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek şunları söyledi:

FUAR İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI SAĞLAYACAK

“Tarımda bilginin önemi her geçen gün artarak devam ediyor. Üyelerimizi 16 Ağustos Cuma günü yabancı katılımcıların da her yıl arttığı DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Fuarı’nda sektör temsilcileri ile buluşturacağız. İşbirliği olanaklarını arttırmak için fırsat niteliğinde olan fuarda tarımdaki gelişmeleri üyelerimiz ile birlikte yakından inceleme olanağı bulacağız.”

20 BİN KİŞİNİN ÜZERİNDE KATILIMCI BEKLENİYOR

Fuara yurtdışından gelen ziyaretçiler ile yerli tarım sanayicileri arasında iş görüşmelerinin olacağını da sözlerine ekleyen Akif Topçu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu yıl çoğunlukla çiftçiler, akademisyenler, ziraat mühendisleri, bayiler, distribütörler ve tarıma ilgili duyan 20 bin kişinin üzerinde bir ziyaretçi katılımı bekleniyor. Ayrıca fuara sektörün lider firmaları da katılımcı olarak geliyor.”

Topçu son olarak, DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı’na katılmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyen oda ve borsa üyelerinin, Keşan TSO’nun 714 11 37 numaralı telefonundan Keşan TSO Genel Sekreteri Erdem Başak ile irtibat kurabileceklerini söyledi.