Keşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından dün Keşan’ın köy muhtarlarına yönelik olarak bir Çiftçi Kayıt Sistemi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Derviş Günday Toplantı Salonu’nda saat 13.15 sıralarında başlayan toplantıya Keşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Gökhan Kıyım, Ziraat Mühendisi Kemal Coşkun, Ziraat Teknikeri Tugay Arıcı, Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hüseyin İnce, Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Keşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Gökhan Kıyım, 2015 Yılı ÇKS dosyalarının üreticiler tarafından tam ve eksiksiz doldurulması ve teslim edilmesi konularında gerekli duyarlılığın göstermelerinde muhtarlardan yardımcı olunmasını istedi.

COŞKUN: ÜRETİCİ 2015 YILI ÇKS DOSYASINI MÜDÜRLÜĞÜMÜZE KENDİSİ TESLİM EDECEK

Ziraat Mühendisi Kemal Coşkun’da yaptığı sunumda 2015 ÇKS başvuruları hakkında geniş bir bilgi sundu. ÇKS ile ilgili olarak yayımlanan son genelgede bazı önemli değişiklikler yapıldığının altını çizen Coşkun, en önemlisinin de doldurulacak olan ÇKS başvuru dosyalarının çiftçinin bizzat kendisi tarafından müdürlüklerine teslim etmesi olduğunu kaydetti. Toplantı sunumun ardından soru cevap şeklinde bir saat kadar devam etti.