SONGÜL KONAR

Küçük, “Çiftçilerimize ekim, dikim, gübre, ilaç kullanımı, hastalık ve zararlılarla mücadelede teknik destek vererek her zaman yanında olacağız. Bizim amacımız hükümetimizin sunduğu imkânlarla birim alandan verim artışını sağlamak ve ürün kalitesini arttırmaktır. Tabiki ekonomik olarak düşündüğümüzde verim artışı ve ürün kalitesini arttırdığımızda çiftçimize büyük katkımız olacaktır.

Ayrıca çiftçi açısından düşündüğümüzde, özel tarım danışmanı olması onu rahatlatmaktadır. Aylık kontrollerin yanında her zaman bizi arayarak sorunu çözmek için çiftçinin yanında olacağız.” dedi.

“TARIMSAL DANIŞMAN ÇALIŞTIĞI ÇİFTÇİYE ÖZGÜVEN BAĞLAMAKTA”

Bir hastalık söz konusuolduğunda çiftçiyi önceden bilgilendirerek ürünlerin hastalığa yakalanmasını önceleyeceklerini dile getiren Remzi Küçük, “Herhangi bir hastalık belirtisi başladığında çiftçinin arazisine beraber giderek hastalığın ne olduğunu tespit edip, gerekli uygulama yapılmasını sağlıyoruz. Böylece çiftçi de ürünündeki hastalığı öğrenerek bilgilenmektedir. Çalışan destek veren Tarımsal danışman çalıştığı çiftçiye özgüven bağlamaktadır. Amacımız; yöremizdeki çiftçilerimize teknik destek vererek bilinçlenmesini, emeğinin karşılığını, verim artışı ve kaliteli ürün olmasını sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

“TARIMSAL DANIŞMANLIK VE ÇİFTÇİ SORUNLARIYLA İLGİLİ BİR EĞİTİM ÇALIŞMASINA KATILACAĞIM”

Küçük, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Önümüzdeki hafta Tarımsal Danışmanlık ve çiftçi sorunlarıyla ilgili bir eğitim çalışmasına katılacağım. Bu çalışmada tarımsal konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunacağız. Kısaca İlçe Tarım Müdürlüğü ve diğer tarımsal kuruluşlarla beraber hareket ederek en iyi şekilde hizmet vermenin mutluluğunu hep beraber yaşayacağız.”