Geçen hafta sonu yapılan genel kurul toplantısında 97 delegeden 50’sinin oyunu alarak Hamzadere Sulama Birliği Başkanlığı’na seçilen Seçkin Şimşek, dün ilk açıklamasını yaparak, yönetim kurulu, denetim kurulu ve üyeler olarak tek yürek olarak çalışacaklarını kaydetti ve  Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

TOPRAĞIN GÜLDÜRDÜĞÜ YÜZ BİZİM DE YÜZÜMÜZ OLACAK

Hamzadere Sulama Birliği’nde Keşan-İpsala-Enez diye hiçbir ayrışmanın söz konusu olmayacağını,  bu tür ifadelerin yersiz ve anlamsız olduğunu da belirten Şimşek, şunları söyledi: “Keşan-Enez-İpsala ilçelerimiz bizim için birdir, beraberdir. Bu birliğimizin devamı ve bölge çiftçilerimizin refahı için şahsım, yönetim kurulum, denetim kurulum ve de tüm üyelerimiz tek yürek olarak çalışacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bölgemizde suya kavuşan her toprağın güldürdüğü yüz bizim de yüzümüz olacaktır.”

MECLİS 13 NİSAN’DA TOPLANACAK

Hamzadere Sulama Birliği’nin 98 kişiden oluşan meclisinin 13 Nisan 2013 Cumartesi günü İpsala Devlet Su İşleri 114. Şube Müdürlüğü Tesislerinde toplanacağını da bildiren Şimşek,”Saat 11.00’de başlayacak olan bu toplantıda yönetim kurulu olarak meclisimizden bazı yetkiler isteyeceğiz. Bunların arasında Hamzadere Sulama Tesisileri’nin, DSİ’den birliğimize devri de var” diye konuştu.