SONGÜL KONAR

 Bakan Kurum’u Tekirdağ’da karşılayan heyet arasında AK Parti Edirne Milletvekili TBMM KEFEK Başkanı Dr. Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker de hazır bulundu. 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Bakan Murat Kurum’a, Keşan’da hayata geçirilecek Millet Bahçesi, Kentsel Dönüşüm ve Kent Meydanı Projeleri ile ilgili dosyaları teslim etti.

Mustafa Helvacıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi: “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'la Edirne Milletvekilimiz Fatma Aksal ve İl Başkanımız Belgin İba'nın öncülüğünde Edirne heyeti olarak Tekirdağ’da bir araya geldik. Bakanımıza; Millet Bahçesi, Kentsel Dönüşüm ve Kent Meydanı Projelerimizle ilgili dosyalarımızı teslim ettik. Kunduracılar ve triporter projelerimiz ile Keşan’ımızdaki şehir planlamamıza verdiği desteklerden dolayı bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Keşan’ımıza yakışan ve vizyon katacak hizmetleri getirmek için hükümetimizin desteğiyle canla başla çalışıyoruz. Keşan’ımızda yaşayan vatandaşlarımıza nefes aldıracak alanlar kazandırmak için söz veriyoruz.”