<span style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Keşan Ticaret ve Sanayi Odasının başvurusuyla 2011 yılında mahreç işareti-coğrafi işaretli ürün olarak kabul edilen </span><b style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;"><i>“Keşan Satır Et”</i></b><span style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;"> 28-29-30 Ekim 2016 tarihlerinde Makedonya’nın Prilep kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Konferansında (Balkan and Near Eastern Journal of Social Sciences Conference) tanıtıldı.</span> <p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0.0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-size:10.0pt;font-family:"Helvetica","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Tahoma;color:#222222">Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğretim görevlileri <b>Nursel Türksoy</b> ve <b>Özgür Altınel</b> tarafından menülerinde satır et satma hakkı olan restoranlarla görüşmeler yapılarak da hazırlanılan kongrede sunulan <b><i>“Yerel Gastronominin Turizm Tanıtımında Yeri: Keşan Satır Et Örneği”</i></b> adlı makale çeşitli ülkelerden gelen akademisyenler tarafından ilgi ile izlendi. <b><o:p></o:p></b></span></p>