GÜNDEM

TSO Gazeteciler Günü’nde Yerel Basınla bir araya geldi

“10 Ocak Gazeteciler Günü” nedeniyle 10 Ocak Cuma akşamı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından, Keşan’da ve bölgede çalışan gazetecilere yemek verildi.

Abone Ol

AYGÜL KONAR

Şapçı Ağadayı Otel’de verilen yemeğe; Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Yönetim Kurulu üyeleri Uğurcan Urgan ve Selçuk Ataklı, Genel Sekreter Erdem Başak, Basın Yayın Sorumlusu Simay Kazan ile gazeteciler katıldı.

ŞAPÇI “GÜNÜN STRESİNDEN UZAKTA DİNLENELİM VE İSTİŞARE EDELİM” Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, gazetecilere hitaben, şunları söyledi: “Bu kutsal işi yaptığınız için sizi kutluyoruz. Bugün bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Hep birlikte güzel bir ailesiniz. Gününüz kutlu olsun. Hep beraber bir yemek yiyelim, konuşalım ve günün stresinden uzakta hem dinlenelim hem de istişareler yapalım dedik. Burada birbirimize saygı içerisinde güzel bir akşam geçirelim istedik.”

ÖZKAYA, EMEKLERİNDEN DOLAYI GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Meclis Başkanı Orkun Özkaya da, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında, gazetecilerin ne kadar zor şartlarda görev yaptığına dikkat çekti.

Özkaya, emeklerinden ötürü teşekkür etti ve basının önemini hatırlattı.

YEMEK GEÇ SAATE KADAR SÜRDÜ

Keşan TSO yöneticileri ve gazeteciler, gece geç saatlere kadar sohbet etti ve müzik eşliğinde güzel vakit geçirdi. Gecenin sonunda, gazeteciler, kendilerini unutmayan ve böyle özel bir geceyi birlikte geçirmelerine vesile olan Keşan TSO yöneticilerine teşekkür etti.