Şirket, 24 Mayıs 2018 Perşembe günü başlattığı ve 31 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar sürdüreceği kampanya kapsamında müşterilerine eşsiz bir fırsat sunacak. Buna göre, önümüzdeki üç ay içinde bireysel göndericiler tarafından postaya verilecek tüm APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerine mevcut Posta ve Telgraf Ücret Tarifesi üzerinden yüzde 25 oranında indirim uygulanacak. 

YAYGIN VE KALİTELİ HİZMETE İNDİRİMLİ ULAŞMA İMKANI

Özel gün ve haftalarda çeşitli kampanyalar düzenleyerek sevinçlerin katlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine katkıda bulunan PTT A.Ş., bu çerçevede dinî bayramlar, yılbaşı, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü, Öğretmenler Günü ve kendi kuruluş yıldönümü olan 23 Ekim’den önceki 5 iş günü içinde postaya verilen yurt içi APS kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 oranında indirim gerçekleştiriyor. Şirket bu uygulamasının kapsam ve süresini artırarak yaz aylarına özel bir kampanya başlattı. 

Müşteri memnuniyetinin artırılmasına yönelik  olan söz konusu kampanya, bireysel gönderilerde yüzde 25 oranında indirim sağlayacak olup, Ramazan ve Kurban Bayramı’nı da içine alan yaz aylarında hem aile bütçelerine katkıda bulunacak hem de vatandaşların PTT’nin yaygın, güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanmasına imkan tanıyacak.