<span style="font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Keşan Uğur Dershanesi öğrencileri tarafından düzenlenen </span><i style="font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">“Uğur’lu Anlar Projesi”</i><span style="font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">nin dünkü konuğu Yönetim Sistemleri Uzmanı ve Gıda Yüksek Mühendisi </span><b style="font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Abdi Kösem</b><span style="font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">’di.</span> <p class="MsoNormal"><span style="font-size: 10pt; font-family: Helvetica, sans-serif;">Uğur Dershanesi’nde saat 17.00’de başlayan ve bu hafta beşincisi düzenlenen “Uğur’lu Anlar” söyleşisinde <b>Kösem</b>, Gıda Mühendisliği’nin diğer sektörlerle olan ilişkisi hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. <b>Kösem</b>, gıda mühendisliği, proje danışmanlığı ve yönetim sistemleri danışmanlığı ile ilgili sorularına cevaplar verirken, öğrencilere yapacakları mesleklerde kendilerini sürekli geliştirmek zorunda olduklarını belirtti. <o:p></o:p></span></p> <span style="font-size: 10pt; font-family: Helvetica, sans-serif;">Söyleşi öncesi medya mensuplarına, projeye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Keşan Uğur Dershanesi Sahibi <b>Sevtap Engin</b>, projenin gelişip dershane dışından öğrencilere ulaşılmasında basının ilgisinin çok büyük olduğunu söyledi. Farklı okullardan ve sınıflardan söyleşilere her geçen hafta daha fazla öğrenci katıldığını belirten <b>Engin</b>, projeye kendi dershane öğrencilerinin dışında da öğrencilerin katılabileceğini tekrar ederek <i>“Uğur’lu Anlar Projesi”</i>ne Keşanlı öğrencileri davet etti. </span>