HABER MERKEZİ

Becan, doğalgaz çalışmaları ile ilgili son gelişmeleri kamuoyuna duyurduğu açıklamasında; “Ekonomik krizin her geçen gün etkisini artırması ile kömür fiyatları vatandaşımızı giderek daha fazla zor durumda bırakıyor. Gazdaş ile geliştirdiği temaslar doğrultusunda Uzunköprü’ye doğal gazı kazandıran ve her vatandaşımıza doğal gazın ulaştırılması konusunda büyük emek harcayarak halkımızın yanında olmak ve ekonomik krize karşı vatandaşlarımızı korumak amacıyla 2019’dan bu yana toplamda 23 bin 793 metre ana hat, 7 bin 086 metre servis hattı olmak üzere toplamda 30 kilometre doğal gaz hattının şehrimize kazandırdık” dedi.

GAZDAŞ ile yapılan protokol uyarınca Cumhuriyet Mahallesi’nden Uzunköprü’ye giriş yapan doğal gazın, aşama aşama tüm şehre ulaştırılacağını ifade eden Becan, GAZDAŞ’ın çalışmalara hız kesmeden devam ettiğini ve 2022 yılı sonuna kadar abone sayısının 5 bine ulaşacağını belirtti. Becan, açıklamasında, GAZDAŞ ile yapılan protokole göre yapımına başlanan ve 2022 yılı sonuna kadar doğal gazın ulaştırılacağı sokak ve caddeleri de açıkladı.

YILSONUNA KADAR GAZIN ULAŞACAĞI SOKAK VE CADDELER

GAZDAŞ ile yapılan protokol uyarınca yapımı tamamlanan sokak ve caddelere ilave olarak yılsonuna kadar doğal gazın ulaştırılacağı sokak ve caddeler şu şekilde: Cumhuriyet Mahallesi: 1- Niyet Sokak. 2-Nazar Sokak. 3-Nağme Sokak. 4-Levent Sokak. 5-Mimoza Sokak. 6-Muteber Sokak. 7-Örnek Sokak. 8-Keşan 1 Nolu Çıkmazı Sokak. 9-Keşan 2 Nolu Çıkmazı Sokak. 10-Özgür Sokak. 11-Kardelen Sokak. 12-Saka Sokak. 13-Nehir Sokak. 14-Latif Bağmen Bulvarı. 15-Zahireciler Sitesi İç Yolu. 16-3 Nolu İnönü Çıkmazı. 17-2 Nolu İnönü Çıkmazı. 18-Emirhan Sokak. 19-Yıldırım Sokak. 20-Yurt Sokak. 21-Yazma Sokak. 22-Şht. Jnd. Çvş. Şenol Ergüder Sokak. 23-Yeşil Sokak. 24-Ahmet Akalın Sokak. 25-Uğur Mumcu Sokak. Şehsuvarbey Mahallesi: 1-Fehmi Çöpoğlu Sokak. 2-Ayçiçeği Caddesi 3-Şölen Sokak 4-Temiz Sokak. Habib Hoca Mahallesi: 1-1 Nolu Büyükbaşarlar Sokak 2-2 Nolu Büyükbaşarlar Sokak 3-3 Nolu Büyükbaşarlar Sokak 4-İnönü Caddesi 5-Çınar Sokak 6-Çiğdem Sokak.