İsmet BOZ

Kadıköy halkından Yekta Baydar Ortaokulu emekli Müdürü Zeki Boz ve Kamile Boz’un oğulları, Neslihan Boz’un ağabeyi, Bekir Varnalı Cami İmamı Muhammed Ali Bulut’un yeğeni İsmet Boz vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak, Kadıköy’de toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına, başsağlığı dileriz.

Fahrettin USLU

İzzetiye Mahallesi halkından Sebahat Uslu’nun eşi, Özer Uslu, Serpil Büyükekinci, Elif Korkmaz’ın babaları olan Fahrettin Uslu vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından İzzetiye Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına, başsağlığı dileriz.

Muradiye OSMANLAR

Altıntaş köyü halkından merhum Hüseyin Şen ve merhume Zekiye Şen’in kızları, Cevat Osmanlar’ın eşi, Berna ve Fatma’nın anneleri olan Muradiye Osmanlar vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Altıntaş Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet İMAMOĞLU

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından, emekli öğretmen Hatice İmamoğlu’nun eşi, Çiğdem İmamoğlu ve Oya İmamoğlu’nun babaları olan emekli öğretmen Mehmet İmamoğlu vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Sarayavluları Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Zahide GEÇİT

İpsala Yapıldak köyü halkından merhum Rasim Geçit’in eşi, Ahmet Geçit, Sevgi Uzdilli, Nebiye Eren ve Fatma Engin’in anneleri, Raşit Bozdemir, Naim Başer, Azize Arabacı ve merhume Zeliha Dal’ın ablaları, Mustafa ve Kasım Geçit’in babaanneleri, Kadir Uzdilli, Öznur Erden, Sadık Eren, Fatma Güner, Ayhan ve Hakan Engin’in anneanneleri olan Zahide Geçit vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yapıldak Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.